Skip to main content

CELEBS

Χρήστος Μάστορας: «Δεν έχω καθόλου χρόνο για να γίνω πατέρας»

Αποκάλυψε ότι έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Στη μουσική σκηνή «Kremlino» όπου εμφανίζεται ο Κώστας Μακεδόνας διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου ο frontman του συγκροτήματος «Melisses» και κριτής του «Rising Star», Χρήστος Μάστορας.

Ο τραγουδιστής μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, κλήθηκε να σχολιάσει τη βέρα που φοράει στο χέρι του αλλά και τις φήμες που τον θέλουν να έχει παντρευτεί την αγαπημένη του, Courtney Parker. «Έχω κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Το έχω κάνει εδώ και πολλά χρόνια!», είπε.

Όσο για το αν σκέφτεται να γίνει μπαμπάς; «Ούτε καν! Αυτή τη στιγμή θα ήμουν ο χειρότερος μπαμπάς του κόσμου. Δεν έχω καθόλου χρόνο!», απάντησε ο Χρήστος Μάστορας.

Όσο για την καταγωγή του, είπε: «Έως τα 3,5 χρόνια, ζούσα στο χωριό μου στη Βόρεια Ήπειρο. Είναι ένα χωριό, όπως είναι τα χωριά στα Γιάννενα. Πηγαίνω ακόμα. Κρατάμε τα ήθη και τα έθιμά μας ζωντανά και τη μειονότητά μας καθαρή».



Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.