Skip to main content

CELEBS

Αποστόλης Τότσικας: Μίλησε για τον γάμο του και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Ο γνωστός ηθοποιός απαντάει σε όλα!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του «Μπρούσκο» ο Αποστόλης Τότσικας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεόραση» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γάμο του με την Ρούλα Ρέβη, εξήγηση γιατί επέλεξαν το μυστήριο να γίνει στο εξωτερικό και εξομολογήθηκε αν είναι στα σχέδιά τους ένα παιδί.

Φέτος άφησες εντελώς ξαφνικά την εργένικη ζωή και παντρεύτηκες την επί σειρά ετών σύντροφό σου, τη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη. Πώς το αποφάσισες έτσι ξαφνικά; «Δεν ξέρω. Έτσι όπως συνήθως παίρνουν όλοι οι άνθρωποι την απόφαση αυτή. Ξαφνικά!».

Γιατί επιλέξατε ο γάμος σας να γίνει στο εξωτερικό; «Θα κάναμε αυτό το ταξίδι μαζί και αποφασίσαμε ότι θέλουμε να κάνουμε το γάμο μας εκεί. Και να σας το αναλύσω, νομίζω ότι θα φτάσουμε πάλι σε προσωπικά ζητήματα. Ήταν πολύ όμορφα, έτσι το ζήσαμε και οι δύο και πήραμε αμέτρητες όμορφες ευχές από τον κόσμο».

Παιδάκι είναι στα άμεσα σχέδιά σας; «Όπως είδατε, δεν κάνουμε σχέδια. Είναι αδύνατον εγώ και η Ρούλα να κάνουμε σχέδια και γι' αυτό νομίζω ότι δεν βαριόμαστε ποτέ μαζί. Ότι είναι να γίνει θα γίνει».

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα