Skip to main content

CELEBS

Survivor: Αυτοί είναι οι 24 παίκτες που θα δοκιμαστούν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο

H πρεμιέρα του είναι τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Τον δρόμο για τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο έχουν πάρει οι 24 συμμετέχοντες για το “Survivor” που κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου.

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, ο πολυταξιδεμένος Σάκης Τανιμανίδης και οι παίκτες είναι έτοιμοι να ζήσουν τη μεγάλη περιπέτεια της επιβίωσης.
Εικοσιτέσσερις άνθρωποι καλούνται να επιβιώσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί, για βδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού.

Οι διαγωνιζόμενοι που θα συμμετέχουν σε δύο ομάδες στο “Survivor” είναι οι εξής:

Ομάδα 1:
Ευριδίκη Βαλαβάνη, Bo, Μαριάννα Καλέργη, Κώστας Κοκκινάκης, Λάουρα Νάργες, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σόφη Πασχάλη, Γιάννης Σπαλιάρας, Στέλιος Χανταμπάκης, Λάμπρος Χούτος, Γιώργος Χρανιώτης.

Ομάδα 2:
Γιώργος Αγγελόπουλος, Ειρήνη Αϊνατσιόγλου, Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Πάνος Αργιαννίδης, Βασίλης Βασάλος, Ελένη Δάρρα, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Σάρα Εσκενάζη, Μάριος Ιωαννίδης, Ειρήνη Κολιδά, Δημήτρης Πάσχουλας, Φαίδων-Ορέστης Τσαγκ.

Από αυτές τις δύο ομάδες μόνο ένας διαγωνιζόμενος θα είναι στο τέλος ο νικητής που θα λάβει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, γεμάτα δράση, με δοκιμασίες οι οποίες θα έχουν ανταμοιβή την ασυλία, με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν όχι μόνο οι σωματικές αντοχές τους αλλά και οι ψυχικές ώστε να διασφαλίσουν μια θέση στο παιχνίδι.
Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια δραματική κορύφωση εξαιτίας των εβδομαδιαίων ελλείψεων.

Δεδομένου ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πιο απαιτητικές εκδοχές του show, το Survivor Eλλάδας θα δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό τέσσερις φορές την εβδομάδα(από Κυριακή-Τετάρτη στις 21.00).

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν πως εξελίσσεται η καθημερινότητα των παικτών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες το κοινό θα είναι σε θέση να παρακολουθεί τους διαγωνιζόμενους σε κάθε τους κίνηση, στην προσπάθειά τους ξεπεράσουν τα εμπόδια και τους συμπαίκτες τους, για να φτάσουν στον έναν και μοναδικό SURVIVOR.

Πρεμιέρα για το «Survivor» τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.