Skip to main content

CELEBS

Αλέξανδρος Ρήγας: «Δεν ήξερα αν θα βγω ζωντανός από το χειρουργείο»

Μετά από αυτήν τη μεγάλη περιπέτεια αναθεώρησε


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Αλέξανδρος Ρήγας άνοιξε την καρδιά του στο Πρώτο Θέμα και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του και το δύσκολο χειρουργείο, από το οποίο δεν ήξερε, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, αν θα έβγαινε ζωντανός.

«Πριν από δύο χρόνια αντιμετώπισα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και αναγκάστηκα να μπω σε πολύωρο χειρουργείο. Δεν ήξερα αν θα βγω ζωντανός και τα λίγα λεπτά που μου έκαναν νάρκωση πέρασε η ζωή μπροστά από τα μάτια μου σαν ταινία. Εκεί αντιλήφθηκα ότι πρέπει να αποχαιρετήσω ανθρώπους, έκανα τον απολογισμό μου και συνειδητοποίησα κάποια λάθη. Αισθάνθηκα τη δίψα ότι θέλω να ζήσω λίγο ακόμη για να δω τη ζωή διαφορετικά. Ήταν το κομβικό σημείο που σου επιτρέπει να γυρίσεις σελίδα. Τότε που λες μέσα σου «τα χρόνια πέρασαν, θέλω να πετάξω από πάνω μου πράγματα. Να ελαφρύνω την καθημερινότητα και την ψυχή μου από συμβιβασμούς, υποχωρήσεις, δουλειές που έκανα χωρίς να θέλω και τοξικούς ανθρώπους»ανέφερε αρχικά, ενώ πρόσθεσε:

Τα τελευταία χρόνια λοιπόν κάνω αυτό που πραγματικά γουστάρω χωρίς να έχω το άγχος του ταμείου και συστήνομαι πιο άνετα λέγοντας ότι παρά την επιτυχία μου «ναι, είμαι άνθρωπος και επομένως κουβαλώ και αρνητικά στοιχεία πάνω μου». Αγαπάω πια τον εαυτό μου και ας μην είμαι ο Mr Τέλειος. Δεν είμαι αγνώμων. Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος, η ζωή μου χάρισε απλόχερα πράγματα. Μου έδωσε έναν ουσιαστικό δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό».

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.