Skip to main content

CELEBS

Ο παραμυθένιος γάμος της Μαριάννας Γουλανδρή και του Φίλιππου Λαιμού (Photos)

Το μεγαλύτερο δώρο για τους νεόνυμφους ήταν η στήριξη τριών φιλανθρωπικών ιδρυμάτων από τους καλεσμένους


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Πραγματικά παραμυθένιος ήταν ο αγώνας της Μαριάννας Γουλανδρή και του Φίλιππου Λαιμού, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Λονδίνο.
Το ιερό μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον ορθόξοδο ναό της Αγίας Σοφίας, εκεί όπου είχαν παντρευτεί και ο πρίγκιπας Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ, χοροστατούντος του σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγορίου.

Στην πρώτη σειρά κάθονταν οι γονείς του ζευγαριού και οι οικογένειές τους. Ο παππούς της νύφης Βαρδής Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Μαριάννα Βαρδινογιάννη δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους καθ'όλη τη διάρκεια του μυστηρίου.

Την παράσταση έκλεψαν τα πέντε αγόρια που ήταν παρανυφάκια μεταξύ των οποίων ο μικρός εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, γιος του πρίγκιπα Παύλου, ο πρίγκιπας Αριστείδης, ο Ντίνος Λεβέντης και ο μικρός ξάδελφος της νύφης Βαρδής Βαρδινογιάννης.

Τα κοριτσάκια παρανυφάκια ήταν η Αταλάντα Γουλανδρή, η Χριστιάννα Ζαβός, οι πριγκίπισσες Alexia και Ariane της Ολλανδίας, κόρες του βασιλιά Βίλεμ-Αλεξάντερ.

Η παρουσία όλων των αγαπημένων τους συγγενών και φίλων ήταν για τους νεόνυμφους το μεγαλύτερο δώρο, και αντί για οτιδήποτε επιπλέον, παρακάλεσαν τους προσκεκλημένους τους να στηρίξουν τρία φιλανθρωπικά ιδρύματα με μακροχρόνιο και αναγνωρισμένο κοινωνικό έργο.

Έτσι συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσόν – προβλέπεται να είναι τεράστιο καθώς οι δωρεές συνεχίζονται – το οποίο θα δοθεί στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και ειδικότερα για τη δράση της Επιτροπής «ELPIDA YOUTH», στο ίδρυμα «ΕΛΙΖΑ» και στη διεθνή μη κυβερνητική οργάνωση «SAVE THE CHILDREN».

Η οικογένεια του Νικόλαου Λαιμού, πατέρα του Φίλιππου, θέλοντας να εκφράσει τον θαυμασμό και την εκτίμηση του στο μεγάλο κοινωνικό έργο που επιτελεί η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, πρόσφερε στον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» 1.000.000 ευρώ.

0________goulandri.mesa0.jpg

0________goulandri.mesa2.jpg

0________goulandri.mesa1.jpg

0________goulandri.mesa3.jpg

0________goulandri.mesa4.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ