Skip to main content

CELEBS

Ραγίζει καρδιές η έκκληση βοήθειας του συντρόφου του George Michael

Το φως της δημοσιότητας είδε το ηχητικό ντοκουμέντο, από τη συνομιλία του συντρόφου του George Michael, Fadi Fawaz με τις υπηρεσίες “Άμεσης Βοήθειας”.


Κατερίνα Σαρρή

Ο σύντροφος του George Michael προσπαθούσε επί μία ώρα να τον φέρει πίσω στη ζωή πριν πάρει τηλέφωνο το ασθενοφόρο, σύμφωνα με τετράλεπτο ηχητικό ντοκουμέντο που φέρνει η "Mirror" στο φως της δημοσιότητας. 

Είναι ο George Michael και πιστεύω είναι νεκρός. Δεν αναπνέει. Είναι στο κρεβάτι. Είναι παγωμένος και μπλε. Είναι δύσκαμπτος”, ακούγεται να λέει ο Fadi Fawaz.

Ο Fadi Fawaz επικοινωνεί με το προσωπικό του ασθενοφόρου και ακούγεται να τους λέει ότι ο Michael είναι “παγωμένος” και παρά τις προσπάθειές του να τον επαναφέρει στη ζωή πως δεν έχει αποτέλεσμα. 

Σύμφωνα με το Page Six, η κηδεία του Βρετανού, κυπριακής καταγωγής τραγουδιστή,που δεν έχει γίνει,  δεν πρόκειται να γίνει πριν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «The Sun» οι τοξικολογικές εξετάσεις δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν πριν το τέλος Φεβρουαρίου, οπότε, όπως λέει η εφημερίδα, η κηδεία του τραγουδιστή των Wham εκτιμάται ότι θα γίνει εντός του Μαρτίου.

Το σώμα του τραγουδιστή δεν μπορεί να παραδοθεί στους οικείους του από τον ιατροδικαστή πριν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις.

<iframe src='http://players.brightcove.net/4221396001/V19oeQPdg_default/index.html?videoId=5319127618001&applicationId=MIRROR%20Embed%20Offsite' allowfullscreen frameborder=0></iframe>

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.