Skip to main content

CELEBS

Συγκλονίζει ο Αshton Kutcher : Έχει καταφέρει να διασώσει πολλά θύματα trafficking

Δάκρυσε μιλώντας για την παιδική δουλεία και το trafficking!


Κατερίνα Σαρρή

Μια συγκλονιστική ομιλία έδωσε ο Αshton Kutcher στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας στην Ουάσιγκτον, με την ελπίδα να βοηθήσει και να ευαισθητοποιήσει όλους ώστε να δοθεί ένα τέλος στην παιδική δουλεία και την σωματεμπορία.

Ο 39χρονος ηθοποιός βρέθηκε εκεί εκ μέρους του «Thorn: Digital Defenders of Children», ενός οργανισμού που ίδρυσε μαζί με την πρώην σύζυγό του Demi Moore το 2009, ο οποίος έχει ως αντικείμενο τη δημιουργία λογισμικού που καταπολεμά την σωματεμπορία και τη σεξουαλική εκμετάλλευση των παιδιών. 

Είναι κι εκείνος πατέρας δύο παιδιών, ενός μωρού 2 μηνών και ενός 2χρονου κοριτσιού και επέμενε πως βρισκόταν στην ακρόαση για «να υπερασπιστεί το δικαίωμά τους» να επιδιώξουν την ευτυχία, αλλά και να εξασφαλίσει το ότι η κοινωνία θα υπερασπιστεί αυτό τους το δικαίωμα.

Εν μέσω της προσφυγής του στην επιτροπή, ο Kutcher δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του όταν μιλούσε για τα όσα έζησε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του για να σώσει παιδιά από το trafficking. Έδωσε μάλιστα ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός παιδιού που είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση μέσα σε αυτό το κύκλωμα.

«Έχω δει βίντεο με παιδί που είναι στην ίδια ηλικία με το δικό μου, να βιάζεται από έναν Αμερικανό άντρα που είχε πάει στην Καμπότζη για σεξοτουρισμό. Αυτό το παιδί ήταν τόσο εξαρτημένο από το περιβάλλον του, που νόμιζε πως έπαιρνε μέρος σε ένα παιχνίδι», είπε.

Kάποια στιγμή ο ηθοποιός κατά την ομιλία του, δάκρυσε και δεν κατάφερε να το κρύψει:

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ