Skip to main content

CELEBS

Σταρ είναι ότι θέλουν κάνουν...Οι πιο παράλογες απαιτήσεις των celebrities!

Υπερβολές, εκκεντρικότητες, ιδιομορφίες, όλα αυτά κάνουν τους καλλιτέχνες ιδιαίτερους αλλά και πολύ απαιτητικούς.


Κατερίνα Σαρρή

Τα καπρίτσια των σταρ είναι πλέον κοινό μυστικό και ικανοποιούνται στο μέγιστο βαθμό από ένα «στρατό» που τους συνοδεύει σε κάθε περιοδεία τους και από τους επιχειρηματίες που πίνουν νερό στο όνομά τους για την προβολή της επιχείρησής τους.

Οι Rolling Stones το 1966 τραγούδησαν το Paint it Black. Σαράντα χρόνια αργότερα, ο Prince θέλησε να το κάνει πραγματικότητα. Έτσι, όταν το 2007 βρέθηκε στο Λονδίνο για μια σειρά από συναυλίες ζήτησε από το ξενοδοχείο Dorchester να βάψει το δωμάτιο στο οποίο θα έμενε κατάμαυρο. Αλλά δεν του έφτανε αυτό ήθελε και όλα τα έπιπλα και υφάσματα να είναι μαύρα. Απαίτησε ακόμα να τοποθετήσουν και μαύρα κεριά. Κι όλα αυτά στο όνομα της εκκεντρικότητας.

Και φυσικά ο Princeδεν είναι ο μοναδικός με τα περίεργα αιτήματα. Η Mariah Carey για παράδειγμα, θέλει να κοιμάται σε ένα δωμάτιο τύπου χαμάμ για να διατηρεί τη φωνή της. Έτσι τοποθετούνται γύρω από το κρεβάτι της συσκευές που υγραίνουν το περιβάλλον. Εξάλλου πριν να βγει στην σκηνή κάνει απόλυτη αφωνία. Επιπλέον, θέλει να περπατάει μόνο πάνω σε κόκκινα χαλιά ακόμα και αν πρόκειται για την απόσταση από την λιμουζίνα της μέχρι την είσοδο του ξενοδοχείου.

Η Lady Gaga στις περιοδείες της θέλει στη σουίτα της να υπάρχουν μόνο άσπρες κουρτίνες, 330 λευκά τριαντάφυλλα, μεταλλικό νερό, coca cola. Απαγόρευσε δια ροπάλου την ύπαρξη σταφυλιών ή κρασιού δηλώνοντας αλλεργική, ενώ η ύπαρξη καλωδιακής τηλεόρασης ήταν στο νούμερο 1 αίτημά της ώστε να μη χάνει λεπτό από τις αγαπημένες της σειρές.

Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι οι ροκ σταρ που αυτά που ζητούν είναι κάπως πιο αναμενόμενα, όπως να υπάρχουν συγκεκριμένα είδη από ουίσκι ή ακόμα και περιοδικά ειδικού περιεχομένου δίπλα στα κρεβάτια τους. Έτσι και η βασίλισσα της χιπ χοπ Μαίρη Τζ. Μπλάιτζ απαιτεί να μένει μόνη της σε έναν ολόκληρο όροφο, ενώ ο justin Timberlake θέλει να υπάρχει ένας καθρέφτης πάνω από το κρεβάτι του.

Αλλά δεν είναι μόνο οι αστέρες της μουσικής σκηνής που έχουν ιδιαίτερα αιτήματα. Για παράδειγμα, σύμφωνα με το Spiegel online η Sophia Loren ήθελε πάντα μέσα στο μπάνιο του δωματίου της να διαμορφώνεται κι ένας χώρος... κουζίνας. Αλλά και ο Salvatore Dali απαίτησε όταν έμεινε στο πολυτελές ξενοδοχείο του Παρισιού Le Meurice να έχει στη σουίτα του μερικά... πρόβατα. Για ποιο λόγο; Για να κάνει την εικονική τους εκτέλεση με ένα περίστροφο... Εξάλλου, στο μεσημεριανό του ο Dali ήθελε πάντοτε να παραβρίσκονται και δύο ήμερα αιλουροειδή, ενώ το προσωπικό του ξενοδοχείου έπρεπε να φροντίζει να μην υπάρχουν μύγες και σκαθάρια.

 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.