Skip to main content

CELEBS

Βγάλε χαρτί κα μολύβι και μάθε πόσο κόστισε ο γάμος του George Clooney με την Amal Alamuddin στην Βενετία...

Ένας γάμος σαν παραμύθι...



 

Ο γάμος τους Goerge Clooney και της Amal Alamuddin ήταν αναμφισβήτητα το γεγονός των ημερών. Όλα τα διεθνή μέσα έστρεψαν την προσοχή τους στη Βενετία και περίμεναν με αγωνία την στιγμή που ο πιο περιζήτητος εργένης του Hollywood θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του. Στη συνέχεια το ζευγάρι ανέβηκε και αυτά του Δημαρχείου! Δες εδώ φωτογραφίες! Φυσικά κι αυτό μεταφράζεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ για τον διάσημο ηθοποιό και την επιτυχημένη δικηγόρο. 

Πόσα ξόδεψε ο George για τον γάμο του με την Amal; Περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ και συγκαταλέγεται εύκολα στους πιο ακριβούς των τελευταίων ετών. 

 

clooney3.JPG

Σκέψου ότι, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, μόνο ο γάμος του πρίγκιπα William και της Κate Middleton μπορεί να τον συναγωνιστεί ο οποίος κόστισε μεν 55 εκατομμύρια αλλά είχε και 1.900 καλεσμένους. Ανάμεσά τους ήταν βασιλικές οικογένειες άλλων χωρών, αρχηγοί κρατών και προσωπικότητες του διεθνούς jet set.

Αν αναρωτιέσαι πού ξοδεύτηκαν όλα αυτά τα λεφτά βγάλε χαράκι και πάμε να τα υπολογίσουμε! Αρχικά, το μεγαλύτερο μέρος τους πήγε στα 95 δωμάτιο που κλείστηκαν στο ξενοδοχείο Cipriani για τους 100 περίπου καλεσμένους τους. Το κόστος αυτό υπολογίζεται στα 2,6 εκατομμύρια ενώ η νυφική σουίτα του ζευγαριού ανήλθε στα 2.300 τη βραδιά. 

cipriani.jpg

Μέσα στο ποσό συμπεριλαμβάνεται και το εντυπωσιακό νυφικό της Amal δια χειρός Oscar de la Renta. Το κόστος του ανέρχεται στα 12.000 ευρώ ενώ δεν έχει υπολογιστεί το πόσο κόστισαν τα σκουλαρίκια που συμπλήρωσαν το look της. Ο George για ο Armani κουστούμι του έδωσε 3.000 ευρώ. 

Όσον αφορά το Palazzo Papadopoli όπου έγινε το μυστήριο η τιμή του ανέρχεται στις 55.000 ευρώ και πέρα από αυτά υπολόγισε 200.000 για τα λουλούδια που διακόσμησαν τον χώρο αλλά και περίπου 23.700 περίπου που κόστισαν τα πιάτα του Ιταλού σεφ Riccardo De Pra.

Στα έξοδα συμπεριλαμβάνονται 39.500 για τις σαμπάνιες και 6.000 ευρώ για τις βότκες, 29.000 που έδωσαν στα θαλάσσια ταξί, 1.300 για το δείπνο που έδωσε ο George πριν από τον γάμο και 1.500 για το αντίστοιχο της Amal. 

Φυσικά, οι εορτασμοί του γάμου δεν θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν αν δεν γινόταν και την Κυριακή δείπνο όπου οι νιόπαντροι έδωσαν περίπου 11.800 ευρώ. Τέλος, στα έξοδα υπολογίζεται και ο πολιτικός γάμος που κόστισε το πενιχρό πόσο των 600 ευρώ. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

CELEBS

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή - Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Πρώτη είδηση το ατύχημα της διεθνούς Ελληνίδας

CELEBS

Σοφία Καρβέλα: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που παρέμεινα ζωντανή»

Η συγκινητική εξομολόγηση της κόρης της Άννας Βίσση για την αποτοξίνωσή της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;