Skip to main content

CELEBS

Η Κάρα Ντελεβίν έγινε συγγραφέας

Το μοντέλο έγραψε μυθιστόρημα.


Κατερίνα Σαρρή

Η βασίλισσα της πασαρέλας και ηθοποιός, Κάρα Ντελεβίν κάνει τώρα το πρώτο βήμα στον κόσμο της λογοτεχνίας με ένα μυθιστόρημα ενηλικίωσης,το «Mirror, Mirror»,  

Πρόκειται για ένα νεανικό μυθιστόρημα, που ασχολείται με τη σεξουαλικότητα, την προδοσία και τη φιλία, όπως αναφέρει το BBC.

Η Βρετανίδα Κάρα Ντελεβίν δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία κρατώντας το τελικό χειρόγραφο του μυθιστορήματος. Είναι μία ιστορία για τη φιλία 16χρονων, των Leo, Red, Naima και Rose που προσπαθούν να διαχειριστούν την κατάσταση στο σχολείο και τις σχέσεις τους.

"Η διαδικασία της συγγραφής του μυθιστορήματος έχει αλλάξει τη ζωή μου. Ανυπομονώ να το μοιραστώ με όλους", έγραψε η Ντελεβίν στο Instagram. 

Η Ντελεβίν έχει γράψει το βιβλίο μαζί με τον Βρετανό συγγραφέα, Ρόουαν Κόλμαν, δημιουργό των μυθιστορημάτων, «The Memory Book» και «We Are All Made Of Stars».

H Amazon, η οποία πρώτη θα δημοσιεύσει το βιβλίο στην περιγραφή του «Mirror, Mirror», αναφέρει: «Η ζωή δεν είναι τέλεια, αλλά τους ενώνει η αγάπη τους για τη μουσική και είναι ενθουσιασμένοι για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για την μπάντα τους», σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου.

 

Φέτος, συμμετέχει στο καστ της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Valerian And The City Of A Thousand Planets» του Λικ Μπεσόν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου