Skip to main content

CELEBS

Ο άγνωστος "γολγοθάς" της Νόρας Βαλσάμη

Υποφέρει πολύ


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Νόρα Βαλσάμη έχει εξαφανιστεί τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια από όλους και από όλα. Τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, όπως αναφέρει το περιοδικό «Χάι» την έχουν καθηλώσει στο σπίτι της, με την ίδια να έχει χάσει την όρεξη της για ζωή. Όλες οι προσπάθειες του συζύγου της Ερρίκου Ανδρέου και του γιου της να της φτιάξουν το κέφι πέφτουν στο κενό. Οι πόνοι είναι αφόρητοι και το μόνο που θέλει είναι το μαρτύριο της αυτό να λάβει ένα τέλος.

«Είμαι καθηλωμένη στο σπίτι μου. Δεν με κρατούν τα πόδια μου. Βρίσκομαι σχεδόν καθημερινά σε έναν καναπέ. Πονάω, υποφέρω και περιμένω με προσμονή τη λύτρωση», δήλωσε στην τελευταία της συνέντευξη.

Παρότι υπάρχουν αρκετοί από τους συναδέλφους της που θέλουν να της συμπαρασταθούν, εκείνη δεν θέλει κανέναν. Αν και το ενδιαφέρον τους τη συγκινεί, το τελευταίο που επιθυμεί είναι να την δουν ανήμπορη και καταβεβλημένη.

«Κάθε φορά που βλέπει σε ταινίες τον εαυτό της ως το ξανθό κορίτσι που πρωταγωνιστούσε στην "χρυσή" εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, τα μάτια της πλημμυρίζουν δάκρυα», αποκαλύπτει άτομο από το στενό της περιβάλλον στο περιοδικό. Το γεγονός ότι δεν μπορεί να ντυθεί μόνη της, ούτε καν να φορέσει τα παπούτσια της είναι κάτι που της έχει στοιχίσει και την πληγώνει βαθιά.

«Υποφέρω χρόνια. Όμως τον τελευταίο χρόνο οι πόνοι δεν αντέχονται. Προσπαθώ να μην κλαίω από τους πόνους. Ήμουν πάντα υπερκινητική και τώρα βρίσκομαι καθηλωμένη σε έναν καναπέ», εξομολογείται.

 Η Νόρα Βαλσάμη δεν σταματά να προσεύχεται στον Θεό, περιμένοντας για ένα θαύμα που θα την κάνει να χαμογελάσει και πάλι.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ