Skip to main content

CELEBS

Kim Kardashian: Παραλίγο να ξεχάσει την κόρη της στο ξενοδοχείο;

Πώς σχολίασε η ίδια το περιστατικό...



Είναι τόσο γεμάτο και χαοτικό το πρόγραμμα της διάσημης μαμάς Kim Kardashian που ώρες - ώρες απορούμε πως τα προλαβαίνει όλα. Κι όσα αναφορά στις υποχρεώσεις ως μητέρα ο Τύπος έχει γράψει αρκετές φορές αρνητικά σχόλια σχετικά με την έλλειψη υπευθυνότητας που έχει υποτίθεται πως έχει δείξει κατά καιρός η Kim απέναντι στην μόλις ενός έτους κόρη της, North.

Τι από όλα αυτά ισχύει και τι όχι δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε. Αυτό που ξέρουμε πάντως είναι πως ένα πρόσφατο περιστατικό έδωσε ακόμα μεγαλύτερη τροφή στα κακεντρεχή σχόλια. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι οι paparazzi εντόπισαν την Kim να βγαίνει από το ξενοδοχείο Le Royal Monceau στο Παρίσι χωρίς την κόρη της και να κατευθύνεται στο αυτοκίνητο που θα τη μετέφερε στο αεροδρόμιο. Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα η διάσημη τηλεπερσόνα, ξαναβγήκε από το αμάξι και κατευθύνθηκε προς το lobby, απ’ όπου βγήκε αγκαλιά με τη North. Tα συμπεράσματα ήταν άμεσα και έκαναν επιτόπου τον γύρο του ίντερνετ: H Κim Κardashian ξέχασε την κόρη της στο ξενοδοχείο.

Οι ισχυρισμοί αυτοί έφτασαν φυσικά στα αυτιά της σταρ η οποία έσπευσε να απαντήσει μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter: «Άκουσα στο ραδιόφωνο ότι ξέχασα την κόρη μου στο ξενοδοχείο ενώ κατευθυνόμουν στο αυτοκίνητο. Με δουλεύετε; Πήγα στο αυτοκίνητο για να τσεκάρω ότι το καθισματάκι της είναι εντάξει γιατί την προηγούμενη μέρα είναι ένα πρόβλημα. Ειλικρινά, πιστεύετε ότι ένα μωρό ενός έτους θα μπορούσε να περιμένει μόνο του στο lobby; Ω, συγγνώμη περίμενε να κάνει check out..».

Kim1.jpg

Kim-2-565x1024.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελένη Πετρουλάκη: Βραδινή έξοδος με τις κούκλες 17χρονες κόρες της

Η Μίλα και η Δωροθέα Ίβιτς μεγάλωσαν πολύ

CELEBS

Βίκυ Παπαδοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;

CELEBS

Το απόλυτο reunion των Spice Girls στα 50α γενέθλια της Βικτόρια Μπέκαμ

Ποιο θρυλικό τους σουξέ τραγούδησαν;

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

CELEBS

Ελένη Πετρουλάκη: Βραδινή έξοδος με τις κούκλες 17χρονες κόρες της

Η Μίλα και η Δωροθέα Ίβιτς μεγάλωσαν πολύ

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.