Skip to main content

CELEBS

Ο Αλβάρο πέρασε στην αντεπίθεση: Η Αθηνά Ωνάση είναι καταθλιπτική

Ο «Ντόντα» βγάζει έναν ακόμη διαπραγματευτικό «άσο» από το μανίκι του!


Κατερίνα Σαρρή

Μετά την απόφαση της Αθηνάς Ωνάση να πουλήσει το σπίτι, τα άλογα και τα αυτοκίνητα του λίαν συντόμως πρώην συζύγου της, ο Αλβάρο πέρασε στην -αντεπίθεση .

Σύμφωνα με βραζιλιάνικο site, που επικαλείται το Λοιπόν, ο «Ντόντα» προκειμένου να δικαιολογήσει ενώπιον του δικαστηρίου τις απιστίες του κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου του δηλώνει πως η Αθηνά Ωνάση πάσχει από χρόνια μανιοκατάθλιψη. 

 Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, διακεκριμένη ψυχίατρος της Βραζιλίας θα καταθέσει στο δικαστήριο ως μάρτυρας προσκομίζονται γνωμάτευση πως η Αθηνά Ωνάση είναι καταθλιπτική  και δεν μπορούσε καν να εκτελέσει τα στοιχειώδη συζυγικά της καθήκοντα, εννοώντας φυσικά τις προσωπικές επαφές μεταξύ του ζευγαριού!

Με αυτόν τον τρόπο ο Αλβάρο Ντε Μριάντα Νέτο σκοπεύει να απαντήσει στα περί απιστίας από το δεύτερο χρόνο της σχέσης τους με τα σχετικά στοιχεία και τις μαρτυρίες που έχουν ήδη συλλέξει οι δικηγόροι της Αθηνάς.

«Ο Αλβάρο έκανε πολλές υποχωρήσεις στη ζωή του και την καριέρα του για να βρίσκεται στο πλευρό της Αθηνάς, θα κάνει τα πάντα για να πάρει όλα όσα του ανήκουν» δήλωσε σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα άτομο από την πλευρά του Αλβάρο.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.