Skip to main content

CELEBS

Σάκης Ρουβάς: Πως φαντάζεται τον γάμο του με την Κάτια;

Ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει...


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό People που κυκλοφορεί σήμερα και τη Σόνια Καζόνι, ο Σάκης Ρουβάς μιλάει για τα επαγγελματικά του βήματα αλλά και για τη γυναίκα της ζωής του Κάτια Ζυγούλη, που όπως φαίνεται δρομολογούν το γάμο τους. 

Ο κορυφαίος Έλληνας pop star δήλωσε για την Κάτια, τα παιδιά τους και το γάμο τους: «Η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο τής κάνω πρόταση γάμου. Είχαμε πει, όμως, να αφήσουμε και κάτι για μετά. Θα ήταν πολύ ωραίο τα παιδιά μας να είναι παρανυφάκια στο γάμο μας και να είναι σε ηλικία που θα μπορούν να βιώσουν τη στιγμή».

Ενώ για τις επαγγελματικές επιλογές της συντρόφου του που είναι αραιές στο πέρασμα των τελευταίων ετών ο Σάκης αποκάλυψε αν ήταν δική του επιθυμία ή προσωπική της επιλογή: «Όχι μόνο ήμουν εκεί στα πρώτα βήματα, αλλά κρατούσα και το χέρι στις πρώτες απόπειρες, τα έσπρωξα να περπατήσουν. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Αλλά είμαι πολύ τυχερός, γιατί τα παιδιά αυτά έχουν μια συγκλονιστική μητέρα, η οποία σταμάτησε όλες τις άλλες δραστηριότητές της και δόθηκε απόλυτα στα παιδιά» λέει για τη σύντροφο της ζωής του, Κάτια Ζυγούλη. H απόλυτη αφιέρωση της Κάτιας στην οικογένεια ήταν, όμως, δική της επιλογή. «Δεν της το ζήτησα ποτέ. Ίσα ίσα, που εγώ της έλεγα πως πρέπει να δώσει περισσότερο χρόνο στον εαυτό της και τα δικά της “θέλω”, γιατί με ενδιέφερε πολύ να έχει ισορροπία η ίδια. Όμως μπορώ πια να σου πω πως αυτό ακριβώς ήταν το “θέλω” της τη δεδομένη στιγμή. Γι’ αυτό λέω πως είμαι πολύ τυχερός».

Ενώ αποκαλύπτει γιατί και τα τρία του παιδιά έχουν όνομα με αρχικό το "Α": Γιατί και τα τρία παιδιά έχουν ονόματα από «Α»; «Καταρχάς μας άρεσαν τα ονόματα. Είναι και τα τρία υπέροχα και με έναν τρόπο ήταν αυτά που θεωρούσαμε πως τους ταίριαζαν πολύ. Θες να το πεις τύχη, πεπρωμένο, προέκυψε…».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

Προτεινόμενα

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή