Skip to main content

CELEBS

Stan: «Με θεωρούσαν μια αρσενική Barbie»

«Με αντιμετώπιζαν ως παρείσακτο»...


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του καινούριου του τραγουδιού «Όταν αγαπάς» και μερικές εβδομάδες πριν ξεκινήσει τις νυχτερινές εμφανίσεις του στο πλευρό του Πάνου Κιάμου και της Ελένης Χατζίδου στο «Club22», ο Stan παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «ΕΓΩ!Weekly»!

Παλιότερα πειραματιζόταν με την εικόνα του – τον έχουμε δει ακόμα και ξανθό. Μετάνιωσε για τις εκκεντρικότητες του παρελθόντος; «Καθόλου. Αυτός ήμουν τότε. Δεν θα το άλλαζα για κανένα λόγο ούτε θα άφηνα κανένα να μου το πάρει πίσω. Δεν ντρέπομαι για τίποτα. Ακόμα και από τα λάθη μου μαθαίνω», επεσήμανε.

Αναφορικά με την γνώμη των τρίτων εξομολογήθηκε πως δεν τον απασχολεί, λέγοντας «Όχι. Μόνο όταν πήγαμε να ζήσουμε στην Πάρο, είχα αρκετά προβλήματα με τους συμμαθητές μου. Με αντιμετώπιζαν ως παρείσακτο, ως «πρωτευουσιάνο» και με κρατούσαν σε απόσταση. Είχα προβλήματα μέχρι να εγκλιματιστώ στο καινούργιο περιβάλλον. Δέχτηκα μια ελαφριάς μορφής bullying. Η οικογένειά μου με βοήθησε να καταλάβω τι αξίζει πραγματικά και ποιους πρέπει να παίρνω στα σοβαρά».

Για το πόσο έχει αλλάξει με τα χρόνια, σημείωσε «Έχω αποκτήσει αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Πλέον κάνω μόνο πράγματα που με εκφράζουν. Έχω γίνει ξεκάθαρος απέναντι στους ανθρώπους. Σταμάτησα να προσποιούμαι. Ίσως τα προηγούμενα χρόνια με συνόδευε μια πιο ανάλαφρη εικόνα. Με θεωρούσαν αθώο, αγαθό, λίγο χαζό, μια αρσενική Barbie. Δεν είμαι όμως έτσι, ποτέ δεν ήμουν».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ