Skip to main content

CELEBS

Όταν ο Ben Affleck βγαίνει εκτός εαυτού!

Ο γνωστός ηθοποιός είναι εξοργισμένος με παρουσιαστή που παρομοίασε το Ισλάμ με τη μαφία...



 

Αυτή την περίοδο το ενδιαφέρον του κινηματογραφόφιλου κόσμου είναι έτσι κι αλλιώς στραμμένο πάνω του χάρη στον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην νέα, εξαιρετική  ταινία «Το Κορίτσι Που Εξαφανίστηκε». Παρόλα αυτά ο Ben Affleck κατάφερε να γίνει το επίκεντρο της προσοχής και για έναν ακόμη λόγο μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ενάντια στον τηλεοπτικό παρουσιαστή Bill Maher μετά τα σχόλια του πρώτου κατά του Ισλάμ –το οποίο παρομοίασε με τη μαφία- κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που μεταδόθηκε την Παρασκευή στο αμερικανικό δίκτυο HBO.

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης ο Maher ισχυρίστηκε ότι το Ισλάμ ως θρησκεία είναι δυσανεκτική, αλλά μετά έγινε πιο επιθετικός, λέγοντας ότι είναι «η μόνη θρησκεία που δρα σαν τη μαφία -. Που θα σε σκοτώσει αν πεις το λάθος πράγμα, αν ζωγραφίσεις τη λάθος εικόνα, αν γράψει το λάθος βιβλίο».

Απαντώντας, ο Affleck ρώτησε τους ομιλητές: «Ποια είναι η απάντησή σας; Να καταδικάσουμε το Ισλάμ; Εμείς έχουμε σκοτώσει πολύ περισσότερους μουσουλμάνους από ό,τι αυτοί Δυτικούς». Στη συνέχεια ανέφερε σαρκαστικά: «Κατά λάθος εισβάλλαμε στο Ιράκ. Σου λέω ξεκάθαρα ότι διαφωνώ με ό,τι πιστεύεις». Ο Affleck αποδοκίμασε όμως και τον συγγραφέα Sam Harris, ο οποίος ήταν επίσης καλεσμένος στο τηλεοπτικό πάνελ, όταν υποστήριξε ότι η μουσουλμανική θρησκεία είναι η «μητέρα όλων των κακών ιδεών».

«Μπορούμε να επικρίνουμε τους Χριστιανούς. Aλλά όταν θέλετε να μιλήσετε για συμπεριφορές έναντι των γυναικών, των ομοφυλοφίλων και των ελεύθερων ανθρώπων στον μουσουλμανικό κόσμο, τότε και οι φιλελεύθεροι εδώ έχουν αποτύχει. Mας πλασάρουν την ισλαμοφοβία – στην οποία κάθε κριτική του δόγματος του Ισλάμ συγχέεται με τη μισαλλοδοξία των απλών μουσουλμάνων, κάτι διανοητικά γελοίο».

Δες το βίντεο με το ξέσπασμα του Ben κάνοντας κλικ εδώ.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ