Skip to main content

CELEBS

Blake Lively: Είναι έγκυος!

Δες την με την κοιλίτσα της φουσκωμένη...



Και εμείς λέγαμε που χάθηκε τόσο καιρό αυτό το κορίτσι; Που να φανταστούμε τι έκπληξη μας επιφύλασσε; Nαι, η Blake Lively είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η διάσημη ηθοποιός και ο  σύζυγός της Ryan Reynolds είναι παντρεμένοι εδώ και δυο χρόνια και αυτό είναι το πρώτο παιδί και για τους δυο τους.

Την ανακοίνωση του χαρμόσυνου νέου έκανε η ίδια η Lively μέσα από το site της Preserve με μια τρυφερή φωτογραφία που την απεικονίζει να κοιτάει και να αγγίζει τρυφερά τη φουσκωμένη της κοιλιά. Βεβαίως, η ηθοποιός είχε φροντίσει να προετοιμάσει το έδαφος ανεβάζοντας το προηγούμενο διάστημα κείμενα στην ιστοσελίδα της για να εκθειάσει την ιδέα της οικογένειας. «Το preserve στην ουσία του είναι για την οικογένεια», είχε γράψει η 27χρονη πρωταγωνίστρια του Gossip Girl και έστειλε τα συγχαρητήρια της σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες.

Η Lively δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά με τον Reynolds, δηλώνοντας σε συνέντευξη της πριν από ένα χρόνο ότι «αν μπορούσα, θα έκανα 30 παιδιά», ενώ σε άλλη συνέντευξή της εκθείαζε τα προσόντα του συζύγου της λέγοντας πως ο Rayn « θα γίνει ένας υπέροχος πατέρας».

blake-lively-2.jpg

 

 

Προτεινόμενα