Skip to main content

CELEBS

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης

Ευχάριστα νέα για τον 36χρονο ηθοποιό και τη σύντροφό του.



Αν και δεν συμβαίνει συχνά να μαθαίνουμε νέα για την προσωπική ζωή του Λεωνίδα Καλφαγιάννη, αυτή τη φορά υπήρξαν ευχάριστες... διαρροές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, ο ηθοποιός και η σύντροφός του Σήλια Αποστόλου, θα γίνουν μέσα στους επόμενους μήνες γονείς! Πρόκειται για το δεύτερο παιδί του Λεωνίδα Καλφαγιάννη. Το πρώτο το είχε αποκτήσει με παλιότερη σχέση του και είναι σήμερα 6,5 ετών. 

"Στα προσωπικά μου περνάω καλά. Δεν υπάρχει, όμως, λόγος να μιλήσω, δεν θα κάνει καλύτερο τον κόσμο" είχε αναφέρει το 2013, σε συνέντευξή του στο "Πρώτο Θέμα" σχετικά με το ότι αποφεύγει να μιλάει για τα προσωπικά του στα Μέσα. Στους φίλους και συνεργάτες του, όπως είναι φυσικό, είναι πιο ανοιχτός και σύμφωνα με την εφημερίδα, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν το κρύβει στα γυρίσματα της AR3NA στην οποία πρωταγωνιστεί.

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός