Skip to main content

CELEBS

Η απάντηση της Kirsten Dunst στην Sofia Copolla όταν της ζήτησε να χάσει κιλά για ρόλο

Τι είπε η γνωστή ηθοποιός στην φίλη και συνεργάτιδά της;



Μα, τι περνάνε κι αυτοί οι σταρ του Χόλυγουντ τελοσπάντων; Περνούν τα πάνδεινα πολλές φορές για τους ρόλους που ζητούνται να υποδυθούν. Να αλλάξουν την φωνή τους, την προσφορά τους, τα μαλλιά τους μέχρι και το σώμα τους!

Ποιος θα ξεχάσει την Renée Zellweger όταν πήρε κιλά για την ταινία Bridgette Jones Diary ή τον Jake Gyllenhaall o οποίος επί ένα μήνα μασούσε τσίχλες για να «ξεγελάσει» την πείνα του με σκοπό να χάσει 15 κιλά για την ταινία Nightcrawler!

Αλλά όταν το ίδιο ζητήθηκε από την Kirsten Dunst η ίδια είπε ένα τεράστιο και παχύ «όχι»!

Για τον πρόσφατο ρόλο της στην ταινία The Beguiled, το οποίο σκηνοθέτησε η Sofia Copolla, η τελευταία ζήτησε από την Dunst να χάσει μερικά κιλά για τον ρόλο.

Η Dunst και η Copolla είναι χρόνια φίλες και έχουν συνεργαστεί μαζί αρκετές φορές (βλ. The Virgin Suicides και Marie Antoinette), οπότε υπάρχει μια διαφορετική δυναμική στην σχέση τους.

Η πρωταγωνίστρια του Fargo, πήρε λοιπόν μερικά κιλά (κάτι που δεν μας ενοχλεί καθόλου!) κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της εν λόγω τηλεοπτικής σειράς, καθώς η τοποθεσία τους ήταν στην Λουιζιάνα της Αμερικής, «πατρίδα» των τηγανητών φαγητών και των θαλασσινών.

«Τρώω καθημερινά τηγανητό κοτόπουλο και McDonalds πριν πάω στην δουλειά! Επίσης, είμαι 35 χρονών και σιχαίνομαι την γυμναστική! Οπότε δεν έχουμε άλλες επιλογές! Συγγνώμη, αλλά είναι αδύνατο να χάσω κιλά για αυτό τον ρόλο!», απάντησε η Dunst στην Copolla, όταν της ζήτησε να χάσει βάρος για τον ρόλο στην νέα της ταινία.

Παρόλα αυτά, το «όχι» της Dunst δεν έκανε την Copolla να αλλάξει γνώμη και τα λίγα παραπανίσια κιλά της ηθοποιού δεν την εμπόδισαν από τον παίξει τον ρόλο της καταπληκτικά, όπως πάντα!

Η ταίνια The Beguiled, έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών. 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.