Skip to main content

CELEBS

Η Kim Cattrall (a.k.a. Samantha Jones) γυρνάει την πλάτη στο Χόλιγουντ

Και έχει ένα πάρα πολύ σοβαρό λόγο.


Ελβίρα Δρακάκη

Κέρδισε την παγκόσμια φήμη ως Samantha Jones, η πιο απελευθερωμένη της παρέας του Sex and the City, που παρέδιδε μαθήματα με τις ατάκες της για τους άντρες και το σεξ που απολάμβανε αφειδώς. 

Σήμερα, η κατά κόσμον Kim Cattrall διατηρεί τη φήμη που της χάρισε η δημοφιλής σειρά και φαίνεται πώς δεν έχει καμία διάθεση να αλλάξει τον εαυτό της για χάρη του Hollywood, εξαιτίας διακρίσεων που κάνει λόγω ηλικίας.

«Δεν περιμένω να βρω δουλειά από το Hollywood» είπε η Αγγλοκαναδή ηθοποιός στο BBC και την Victoria Derbyshire, εξηγώντας ότι δεν την ενδιαφέρουν οι στερεότυποι ρόλοι που επιφυλάσσει συνήθως η αμερικανική βιομηχανία του θεάματος για τις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες. 

«Δεν είμαι έτοιμη να υποδυθώ κάτι «γκροτέσκο» ή να με σκέφτονται ως μία πολύ πιο ηλικιωμένη γυναίκα στα 60, 61 φέτος, που δεν είμαι και δεν αισθάνομαι έτσι. Τα 60 σήμερα είναι πολύ διαφορετικά από τα 60 της μητέρας μου. Για αυτό δεν εξαρτώμαι πλέον από το Χόλιγουντ για να βρω δουλειά. Για αυτό έγινα παραγωγός», δήλωσε η Cattrall. 

Όπως είπε, αυτός είναι και ο λόγος που δεν αισθάνεται την πίεση να δείχνει νεότερη, λέγοντας ότι αν θέλει να φαίνεται με ένα συγκεκριμένο τρόπο «το κάνω για την δική μου ικανοποίηση. Δεν το κάνω για τη δουλειά μου, αλλά γιατί με κάνει να αισθάνομαι καλά».

Σχολίασε ακόμα ότι για τις μεγαλύτερες γυναίκες, οι διακρίσεις με βάση την ηλικία ξεκινούν σαν ψίθυρος. «Μπορεί να έρθει να μιλήσουμε, θέλουμε απλά να δούμε πώς είναι, πώς είναι το δέρμα της, σε τι φάση βρίσκεται» λένε αλλά στην πραγματικότητα «θέλουν να δουν πόσο δείχνεις την ηλικία σου, είναι ένας ευγενικός τρόπος να το κάνουν αυτό».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ