Skip to main content

CELEBS

Το λάθος της Eva Longoria που δεν κατάλαβε κανείς

Ούτε καν εκείνη!


Ελβίρα Δρακάκη

Μόδα, κινηματογράφος, λαμπεροί πρωταγωνιστές. Όλα τα έχει το Φεστιβάλ των Καννών που αυτές τις ημέρες, όπως ίσως έχεις καταλάβει, συγκεντρώνει όλα τα φώτα του κόσμου του θεάματος.

Ήδη έχουμε δει κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές και glamorous εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί του διεθνούς φεστιβάλ. 

Κάποιοι διάσημοι, όμως, θυμήθηκαν και τις εμφανίσεις τους στα προηγούμενα Φεστιβάλ στις Κάννες, όπως η εκθαμβωτική Eva Longoria

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μία φωτογραφία από την πρώτη της εμφάνιση στις Κάννες 12 χρόνια πριν, όπου φορούσε ένα φόρεμα με πραγματικά βαθύ ντεκολτέ. 

Όπως, όμως, αποκάλυψε στο κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία, στην πραγματικότητα το φόρεμα δεν ήταν προορισμένο να είναι τόσο αποκαλυπτικό, τουλάχιστον μπροστά, αφού το είχε φορέσει ανάποδα!

«Flashback στην πρώτη μου χρονιά στις Κάννες, 12 χρόνια πριν. Φαίνομαι σαν μωρό. Αστεία λεπτομέρεια: Είχα φορέσει το φόρεμά μου ανάποδα! Ανάποδα, και δεν το ήξερα!!!!!» 

Φυσικά, τότε η Eva Longoria είχε συγκεντρώσει μόνο βλέμματα (και άπειρα φλας) θαυμασμού, αφού όπως και η ίδια, κανένας άλλος δεν κατάλαβε ότι το φορούσε ανάποδα (μη σου πω ότι αν το φορούσε κανονικά μπορεί να μην τους άρεσε και τόσο πολύ!).

longoria.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός