Skip to main content

CELEBS

H κίνηση της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram που συζητιέται

Τι έκανε η γνωστή παρουσιάστρια;



Θυμάσαι εκείνο το σίριαλ του "follow" που είχαμε παρακολουθήσει όταν στην εκπομπή "Ελένη" ήταν καλεσμένη η Κατερίνα Καινούργιου; Η παρουσιάστρια του Epsilon, προσπαθούσε με περίσσεια επιμονή να πείσει την Ελένη Μενεγάκη να την κάνει follow στο Instagram. Και τελικά το είχε καταφέρει! Όμως, φαίνεται ότι αυτή Instagramική φιλία δεν κράτησε για πολύ.

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει ένα από τα πιο δυνατά accounts στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο αλλά ακολουθεί πολύ λίγους, έκανε την κίνηση να ξε-ακολουθήσει την Κατερίνα Καινούργιου. Ο λόγος φαίνεται πως ήταν ένα ρεπορτάζ που έκανε η δεύτερη και ήθελε την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο, να αγοράζουν τη βίλα Κωστόπουλου. Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του Alpha, διέψευσε την είδηση με έντονο τρόπο. 

Εξήγησε ότι  σε αυτό το σπίτι έχει περάσει πολύ ωραία και έχει μπει πολλές φορές με τη δική της οικογένεια και την οικογένεια του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. "Δεν θέλω να σκέφτομαι να περνά από το μυαλό τους ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο" πρόσθεσε. 

"Για κάποια πράγματα θα ήθελα να είστε ευαίσθητοι. Έχετε πει χοντράδες για μένα, πολλές φορές και βλέπετε δεν απαντάω. Μην το εκμεταλλεύεστε όμως αυτό γιατί υπάρχει και ένα όριο" είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε ευθέως στην Κατερίνα Καινούργιου:

"Διάβασα ότι αυτή η κουβέντα έγινε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Κατερίνα θα ήθελα πάρα πολύ τουλάχιστον να πάρεις το δικό μου λόγο και να το παίξεις. Και να το πεις και στο μεσίτη. Αν έχει ας έρθει με την υπογραφή μου σε ένα χαρτάκι που να λέει ότι είδα αυτό το οίκημα.. Μπήκα μέσα; Υπάρχουν και φωτογραφίες; Ντροπής πράγματα." 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

CELEBS

Διονύσης Παπανδρέου: Το βιογραφικό και το Instagram του νεαρού ηθοποιού

Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του «Φίλιππου» από τη Γη της Ελιάς

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.