Skip to main content

CELEBS

Amal Alamuddin: Έρχεται στην Ελλάδα!

Επιστροφή στην δουλειά μετά τον  γάμο υπερπαραγωγή...



Στην Ελλάδα θα έρθει σύντομα η  Amal Alamuddin. Η γνωστή δικηγόρος θα βρεθεί στη χώρα μας για να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον Υπουργό Πολιτισμού Κωνσταντίνο Τασούλα για να συζητήσουν για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.

Η γνωστή δικηγόρος είναι εισηγήτρια της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει για την επιστροφή των Μαρμάρων, που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο και η επίσκεψή της στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί από τις 13 ως τις 16 Οκτωβρίου.

Η επίσκεψη της στην χώρα μας έχει γίνει ήδη θέμα συζήτησης στα διεθνή ΜΜΕ με την Telegraph να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Amal Alamuddin, δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα βρεθεί στην Ελλάδα για να συμβουλεύσει την κυβέρνηση, λίγους μήνες μετά την παρέμβαση του άντρα της, ο οποίος ζήτησε την επιστροφή των Γλυπτών. Όταν ο George Clooney μίλησε για την επιστροφή των Μαρμάρων προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς θαυμαστές του και θλίψη μεταξύ βουλευτών που αντιτίθενται σθεναρά στην άποψή του. Τώρα αποδεικνύεται ότι το ενδιαφέρον του ηθοποιού μπορεί να σχετίζεται από την ευαισθησία που δείχνει στο ελληνικό ζήτημα η σύζυγός του».

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός