Skip to main content

CELEBS

Kristen Stewart: Με ποιο διάσημο αγόρι βγαίνει;

Και με ποια πολύ διάσημη ηθοποιό τα είχε εκείνος πριν από την Kristen;



Το είχαμε υποψιαστεί και παλαιότερα και όπως σε είχαμε ενημερώσει πριν λίγο καιρό εδώ στο allyou.gr, η Kirsten Stewart και ο πρώην της Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, τον τελευταίο καιρό μάλλον έχουν έρθει ιδιαίτερα κοντά. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται και η New York Post, που έγραψε ότι οι δύο ηθοποιοί φάνηκαν να έχουν κάτι μεταξύ τους όταν, πριν από λίγες ημέρες, στο Cinema Society event για την ταινία «Clouds of Sils Maria» πέρασαν όλη τη βραδιά μαζί καθισμένοι δίπλα-δίπλα.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του φιλμ «Equals», στο οποίο συμπρωταγωνιστούν. Και από τη στιγμή που η πρώην του Nicholas τα έχει με τον Chris Martin και ο πρώην της Kristen βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της FKA twigs, δεν έχουν κανένα λόγο να μένουν στα παλιά.

Σε αυτό το σημείο να πούμε πάντως ότι η Kristen έχει μια μικρή τάση να μπλέκει με άντρες που γνωρίζει στις ταινίες όπου πρωταγωνιστεί...

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.