Skip to main content

CELEBS

Maria Menounos: Δες την φωτογραφία που ενισχύει τις φήμες για εγκυμοσύνη!

Τελικά περιμένει το πρώτο της παιδί;



Η τελευταία της εμφάνιση σε κοσμικό event στάθηκε η αφορμή για να φουντώσουν οι φήμες πως η Maria Menounos, περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Kevin Undergaro και αμέσως ξεκίνησαν οι συζητήσεις στoυς κύκλους της showbiz. 

Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 1998 έχει δηλώσει δημόσια πως σκέφτεται το ενδεχόμενο του γάμου, ενώ η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε πως είναι έτοιμη να γίνει μητέρα. «Είμαστε έτοιμοι να αποκτήσουμε παιδιά», είπε η παρουσιάστρια στο “E! News”.

Και μετά την επίμαχη δήλωση, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι φωτογραφίες από την εμφάνιση στην εκδήλωση του “Variety” με την Maria να φορά ένα στενό κοντό μπλε φόρεμα με ένα σχέδιο στην κοιλιά. Σύμφωνα με την Daily Mail, όμως, οι πόζες της στο φωτογραφικό φακό «πρόδωσαν» την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά της, ενισχύοντας τις φήμες που την θέλουν να περιμένει το πρώτο της μωρό.

Προς το παρόν, τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της δεν έχουν επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει το αν η Maria είναι τελικά έγκυος...

maria-menounos2.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.