Skip to main content

CELEBS

Ο Ελληνοαμερικανός δάσκαλος και η βεντάλια του δίπλα στο ζεύγος Trump

Ο gay δάσκαλος υπερασπίστηκε με τον τρόπο του τα δικαιώματα του κινήματος LGBTQ και έγινε viral!


Ελβίρα Δρακάκη

Δάσκαλος της χρονιάς για το Rhode Island ανακηρύχτηκε ο ελληνικής καταγωγής Νίκος Γιαννόπουλος και για το λόγο αυτό προσκλήθηκε στο Λευκό Οίκο, όπου έβγαλε και μία εθιμοτυπική φωτογραφία με το Πρώτο ζεύγος. 

Αντί όμως η φωτογραφία του να γίνει απλά «άλλη μία» από τις φωτογραφίες με τον Πρόεδρο, έστω κι αν αυτός είναι ο Trump (….), έγινε viral για τον καλύτερο λόγο!

Ο Γιαννόπουλος ποζάρει δίπλα στο ζεύγος Trump με μία καρφίτσα ουράνιο τόξο και με μία δαντελένια ανοιχτή βεντάλια, εκφράζοντας με την τολμηρή του στάση τα δικαιώματα του LGBTQ κινήματος

Αν και η συνάντηση έγινε πριν 2 μήνες, μόλις τώρα η φωτογραφία του κέρδισε παγκόσμια προσοχή και έγινε viral μέσα σε μερικές ώρες!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10104845083081603&set=a.10100500849450623.2619447.14227719&type=3&theater

Ο Γιάννοπουλος δήλωσε ότι φόρεσε την καρφίτσα με το ουράνιο τόξο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την κοινότητα LGBTQ που τον διδάσκει να είναι τολμηρός και υπερήφανος για την ταυτότητά του - ακόμα και όταν οι συνθήκες το κάνουν τόσο δύσκολο. Και έφερε μαζί του τη βεντάλια για να γιορτάσει τη χαρά και την ελευθερία της μη συμμόρφωσης με το φύλο.

Και παρόλο που δεν του δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει με τον Trump, ο Γιαννόπουλος έγραψε στο Facebook ότι θα ήθελε να του πει ότι οι πολιτικές κατά της LGBTQ έχουν κόστος και ότι η κοινότητα τραυματίζεται από «πολιτικούς που επιτίθενται στο δικαίωμά μας στην αγάπη ή απλά στο να υπάρχουμε». 

Πάντως, αποκάλυψε στο NPR ότι ο Trump του είπε ότι του άρεσε πολύ η βεντάλια και δεν είχε κανένα πρόβλημα να την κρατήσει για την επίσημη φωτογραφία. «Absolutely go for it!» ήταν η απάντησή του συγκεκριμένα!

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς