Skip to main content

CELEBS

H Jada Pinkett Smith και η κόρη της, Willow, καθάρισαν τις παραλίες των Αντίπαξων

Γέμισαν 22 ολόκληρες σακούλες σκουπιδιών!



Όχι και η καλύτερη στιγμή μας σαν Έλληνες, καθώς ξέρουμε όλοι πολύ καλά το γεγονός ότι σαν λαός δεν σεβόμαστε όσο θα έπρεπε τον τόπο μας. Αυτό το πράγμα έκανε τεράστια εντύπωση στην Willow Smith και την μητέρα της Jada Pinkett, τόση ώστε να πιάσουν δουλειά και να αρχίσουν το καθάρισμα!

Βρίσκονται λοιπόν, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στους Αντίπαξους και απολαμβάνουν την ομορφιά των ελληνικών νησιών. Όλη την… ομορφιά όμως και όλο το μεγαλείο της ελληνικής, εμ, κουλτούρας!

Μάνα και κόρη λοιπόν, δεν άντεξαν να βλέπουν τα σκουπίδια να χαλάνε το τοπίο στις πανέμορφες παραλίες των Αντίπαξων και παρέα με 4 locals αποφάσισαν να την καθαρίσουν! Και μιλάμε για κανονικό καθάρισμα, όχι όσα βλέπει η πεθερά!

Είκοσι δυο ολόκληρες σακούλες σκουπιδιών γέμισαν τις οποίες μετά φόρτωσαν στο πολυτελές τους γιοτ και πέταξαν στους κάδους.

Η Willow θέλησε να δηλώσει την δυσαρέσκειά της για το γεγονός αυτό, αναφέροντας τα εξής:

«To να είσαι τόσο μακριά από μια μητρόπολη που αντιλαμβάνεσαι ότι είναι αρκετά μολυσμένη, δεν άντεξα να βλέπω αυτές τις πανέμορφες παραλίες της Ελλάδας να είναι βρωμισμένες με σκουπίδια. Είδα γλάρους πεθαμένους αφού είχαν πνιγεί από μεταλλικά πλαστικά και άλλα μη βιοδιασπώμενα υλικά. […] Τέσσερις καταπληκτικά άνθρωποι βοήθησαν εμένα και την μητέρα μου και μαζέψαμε 22 σακούλες σκουπιδιών γεμάτες με πλαστικά και χαλάσματα από τις 3 μικρές παραλίες στους Αντίπαξους. [..] Εύχομαι σήμερα να καταφέραμε να διατηρήσουμε και να συντηρήσουμε την ομορφιάς και την ύπαρξη της τοπικής θαλάσσιας ζωής»

Καλά τα λέει η Willow…

https://www.instagram.com/p/BVkQqOuAe_w/?taken-by=willowsmith

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»