Skip to main content

CELEBS

Mega: Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος φεύγει κι η Όλγα Τρέμη έρχεται

Το ξέσπασμα του Διευθυντή ενημέρωσης για την απομάκρυνση του και από το MEGA.


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Έξαλλος ο Διευθυντής Ενημέρωσης του Mega, Χρήστος Παανγιωτόπουλος μετά την φυγή του από το Mega ξεσπά στο aixmi.gr και γράφει σχετικά με την παραίτηση του:

«Φεύγω απ’ το Μega μετά από 23 χρόνια. Μου είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο, να περιγράψω τα συναισθήματά μου σήμερα 10 Οκτωβρίου του 2014. Μετά από 11,5 χρόνια στο τιμόνι της Ενημέρωσης του Μega υπέβαλα την παραίτησή μου, για λόγους που θα αναφέρω λεπτομερώς σε επόμενο σημείωμά μου. Προς το παρόν θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου δημοσιογράφους, σκηνοθέτες, παραγωγούς, τεχνικούς και οπερατέρ, για το έργο τους όλα αυτά τα χρόνια. Για την προσφορά τους στο σταθμό και τη στήριξη στο πρόσωπό μου. Τα δάκρυα πολλών από αυτούς στον τελευταίο μου χαιρετισμό αποτελούν τα σημαντικότερα “γαλόνια” μου… Μαζί χτίσαμε έναν πανίσχυρο ενημερωτικό τομέα, μαζί διαχειριστήκαμε κορυφαίες στιγμές της πολιτικής και της οικονομικής ζωής του τόπου, μαζί κερδίσαμε την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων Ελλήνων, μαζί περάσαμε φουρτούνες και φουρτούνες. Μαζί χτίσαμε και το νέο δελτίο Ειδήσεων, τη διαφορετική ενημερωτική πρόταση την οποία παρουσιάσαμε στις 29 Σεπτεμβρίου. Πρόταση που αγκάλιασαν αμέσως οι πολίτες. Εύχομαι στους αγαπημένους μου συναδέλφους καλή τύχη από δω και μπρος. Η αξία τους είναι μεγάλη και η μαχητικότητά τους απαράμιλλη. Πιστεύω ότι θα σταθούν όρθιοι, ακόμη και αν βρεθούν απέναντι σε βρώμικο πόλεμο, σαν αυτόν που αντιμετώπισα εγώ. Άθλιοι παπαγάλοι έφτασαν στο σημείο να γράψουν (καθ’ υπαγόρευσιν) ακόμη και ότι συνάντησα τον πρωθυπουργό και του ζήτησα “προστασία”. Τέτοια ξεφτίλα. Πολύ σύντομα θα λογοδοτήσουν για όλα αυτά…».

Την ίδια ώρα τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια μιλούν για επιστροφή της Όλγας Τρέμη και ανάληψη της θέσης του, ως   Διευθύντριας Ενημέρωσης αναβαθισμένος φαίνεται πως θα είναι ο ρόλος του Νίκου Στραβελάκη που αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή ειδήσεων.

Για τα δελτία του Σαββατοκύριακου στο Mega συζητιέται έντονα το όνομα της Εύας Αντωνοπούλου, παρόλο που η ίδια βρέθηκε στην παρουσίαση προγράμματος του Σκάϊ. Πολλές οι ανατροπές στο Μεγάλο Κανάλι και περιμένουμε για τις εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Απόδραση στα Ιωάννινα για το ζευγάρι

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό

Προτεινόμενα

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Απόδραση στα Ιωάννινα για το ζευγάρι

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός