Skip to main content

CELEBS

H Aθηνά Οικονομάκου απαντά στο αν η ζωή της είναι τόσο ονειρική όσο στο Instagram

Η όμορφη ηθοποιός δε μασάει τα λόγια της...



Για το τέλειο προφίλ της στο Instagram μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου, στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε στο Down Town.

Aν έχεις πετύχει κάπου όσα ανεβάζει ή αν την ακολουθείς, σίγουρα δεν απορείς που ρωτήθηκε για κάτι τέτοιο. Παραλίες, μαγιό, μαγικά τοπία, χαμόγελα, ομορφιά. Είναι απλά μια βιτρίνα;

Μέχρι και η βλεφαρίδα σου είναι κάγκελο όταν ξυπνάς. Είναι στ' αλήθεια τόσο τέλεια;

«Καταρχάς, η βλεφαρίδα είναι κάγκελο γιατί είναι ψεύτικη και μόνιμη. Η ζωή μου είναι μια χαρά. Αυτοί που με αγαπάνε χαίρονται πολύ. Όσοι δεν το χαίρονται είναι δικό τους πρόβλημα και δεν με πειράζει. Αντιλαμβάνομαι ότι σε αυτή τη ζωή υπάρχει φθόνος και ζήλια. Καταλαβαίνω όσους μπορεί να μη χαίρονται με τη χαρά μου. Ούτε έχω αυτή την απαίτηση. Δεν ξέρω τι θα πει τέλεια ζωή. Ως Αθηνά προσπαθώ να δημιουργήσω συνθήκες ζωής που να με κάνουν ευτυχισμένη. Προφανώς η καθημερινότητα μου δεν περιλαμβάνει πουλάκια που κελαηδούν και πεταλουδίτσες. Έχω δύσκολη καθημερινότητα, τρομερά απαιτητικό πρόγραμμα - είμαι δέκα ώρες την ημέρα στο γύρισμα και την υπόλοιπη μέρα ασχολούμαι με τις συνεργασίες μου. Σε οτιδήποτε κάνω δίνω το 100% του εαυτού μου, συνεπώς είναι τρομερά δύσκολο όταν είσαι τελειομανής. Δεν μπορείς να αφήσεις τίποτα στην τύχη του και αυτό είναι τρομερά ψυχοφθόρο».

Όσον αφορά το γεγονός ότι μοιράζεται πια στιγμιότυπα και από τη κοινή της ζωή με τον σύντροφό της, ανέφερε: «Το γεγονός ότι νιώθεις ασφάλεια με τον σύντροφό σου, ότι έχεις δεθεί με τον άνθρωπό σου και αισθάνεσαι πιο σίγουρος ότι προφανώς δεν θα ληξει σε ένα μήνα. Ή και να λήξει, λες "ΟΚ" ήταν μια σοβαρή σχέση για την οποία δεν μετανιώνεις που πήρε τόση έκθεση. Πάντως είμαι πάρα πολύ καλά σε αυτή τη σχέση, είμαι πολύ ευτυχισμένη και υπάρχουν στιγμές που το δείχνω και στον κόσμο. Μέχρι εκει».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς