Skip to main content

CELEBS

Το "Όταν σου χορεύω" απέκτησε video clip

Η Σούλη Ανατολή, ή αλλιώς η Ρένα Μόρφη των Imam Baildi, σε νέες περιπέτειες. 



Το "Όταν σου χορεύω" το ξέρεις, το έχεις τραγουδήσει και τώρα ήρθε η ώρα να το απολαύσεις και... οπτικά. Γιατί απέκτησε ένα φρέσκο βίντεο κλιπ με στόρι, όχι αστεία! 

Μια μικρή ταινία συνοδεύει το τραγούδι που έχει στίχους και μουσική Φοίβου Δεληβοριά, αγαπιέται πολύ, και ερμηνεύει η Σούλη Ανατολή ή κατά κόσμον Ρένα Μόρφη που γνωρίσαμε μέσα από τους Imam Baildi. 

Στο νυκτερινό κέντρο  "Αστροφεγγιά" , εμφανίζεται η ζαργάνα του Παγασητικού Σούλη Ανατολή. Ο μετρ του μαγαζιού Αρίστος, υποδέχεται την κεφάτη παρέα του Λευτεράκη που βγήκαν να ξεσκάσουν μετά από ένα ακόμη δύσκολο μεροκάματο.

Ένα ατυχές συμβάν, όμως,  θα αναστατώσει το μαγαζί...Το πόδι της Μαιρούλας , συγκρούεται σφοδρά με το κουτουπιέ του Νικόλα, του όμορφου παλικαριού που συνοδεύει την δεσποινίδα Δελμούζου, κόρη του γνωστού μεγαλοβιομηχάνου.

Και κάπως έτσι ,-όπως συμβαίνει στην αληθινή ζωή -όλα ξεκινούν... Αυτή, όμως , είναι η βραδιά της Σούλης...

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Αντωνης Αγγελόπουλος, ένας από τους πιο ταλαντούχους και αναγνωρισμένους σκηνοθέτες της γενιάς του, έχοντας στο ενεργητικό του πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές (Στο Παρά Πέντε, Είσαι το ταίρι μου, Εγκλήματα κ.α.), ανέλαβε τη σκηνοθεσία, κάνοντας δυναμική είσοδο στα μουσικά δρώμενα!

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός