Skip to main content

CELEBS

To dreamy φόρεμα της Rihanna στην πρεμιέρα της ταινίας Valerian θα σε κάνει να θέλεις να γίνεις… πριγκίπισσα

Όλα ροζ και παραμυθένια!



Αν κάποιος μπορεί να φορέσει ένα εντυπωσιακό ροζ φόρεμα από τούλι και να μην δείχνει λες και βγήκε από ταινία της Disney, τότε αυτή είναι η Rihanna. Γιατί μόνο, η αγαπημένη μας fashionista μπορεί να υποστηρίξει ένα τόσο... παραμυθένιο φόρεμα και να μην θυμίζει θεατρικό κοστούμι!

Στην πρεμιέρα της ταινίας Valerian, στην οποία η γνωστή καλλιτέχνιδα παίζει ένα ρόλο «κλειδί», η Rihanna εμφανίστηκε με ένα ροζ φόρεμα από τούλι του οίκου Giambattista Valli.

Το dreamy, off-the-shoulders, ροζ φόρεμα, το οποίο διέθετε μία μακριά, ουρά στο πίσω μέρος, πολύ σωστά συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλά σανδάλια, θυμίζοντας μια stylish πριγκίπισσα-παύλα-μπαλαρίνα!

dreamy_gown_riri_valerian_premiere_01.jpgdreamy_gown_riri_valerian_premiere_02.jpg

Η RiRi φόρεσε ένα παρόμοιου ύφους φόρεμα του ίδιου οίκου λίγα χρόνια πριν, στα βραβεία Grammys, τραβώντας για άλλη μια φορά, όλα τα βλέμματα επάνω της με την εντυπωσιακή τουαλέτα.

dreamy_gown_riri_valerian_premiere_03.jpg

Μετά από τις δύο αυτές εμφανίσεις, θα μας φαινόταν απόλυτα λογικό, αν η Disney αποφάσιζε να δημιουργήσει ένα χαρακτήρα βασισμένο στην γνωστή καλλιτέχνιδα. Πιθανά ονόματα; Princess RiRi, Lady RiRi. Μια πρόταση κάνουμε εμείς….

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.