Skip to main content

CELEBS

H Kate Winslet και ο Leonardο DiCaprio σε προσκαλούν σε δείπνο

Μην ανησυχείς, κερνάνε αυτοί!



Ο Leonardo DiCaprio και η Kate Winslet (γνωστοί και ως Jack and Rose) θέλουν να γιορτάσουν την 20η επέτειο από την κυκλοφορία του Titanic, με ένα επικό τρόπο και θέλουν να παρευρεθείς και εσύ στο event!

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός του ηθοποιού, Leonardo DiCaprio Foundation, διοργανώνει ένα gala στο οποίο θα διεξαχθεί μια δημοπρασία. Το… αντικείμενο προς πώληση είναι ένα prive δείπνο με τους δύο πρωταγωνιστές της ταινίας, σε εστιατόριο (που έχουν επιλέξει αυτοί) στην Νέα Υόρκη.

Tο gala θα λάβει μέρος στις 26 Ιουλίου στο St. Tropez στην Γαλλία. Όλα τα έσοδα από την δημοπρασία θα πάνε στον οργανισμό του DiCaprio ο οποίος στηρίζει περιβαλλοντικούς σκοπούς αλλά και στον οργανισμό Gemma Nuttall Cancer Fund, μια ενέργεια της Winslet που στηρίζει γυναίκες με καρκίνο.

Από την δημιουργία του Titanic οι δύο ηθοποιοί έχουν αναπτύξει μια στενή φιλία μεταξύ τους και σε πολλές περιπτώσεις έχουν εκφράσει την εκτίμησή τους, ο ένας για τον άλλον.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός