Skip to main content

CELEBS

5 πράγματα που δεν ήξερες για την ζωή της Princess Diana

Ενδιαφέροντα facts που επιβεβαιώνουν πόσο σπουδαία ήταν η ζωής της αγαπημένης μας γαλαζοαίματης



Αυτά τα θλιμμένα μάτια, ήταν από τα πρώτα πράγματα που παρατήρησα, όταν αντίκρυσα φωτογραφίες της Princess Diana. Είχε μια τρομερή, έμφυτη φινέτσα, ύφος, αέρα, αλλά αυτά τα μάτια... Ήταν το πρώτο πράγμα που νομίζω ότι όλοι παρατηρήσαμε πάνω και της και είπαμε «αυτή η γυναίκα, έχει περάσει πολλά».

Και όντως είχε περάσει και μέχρι να «αποδεσμευτεί» από το παλάτι μετά τον χωρισμό της από τον Prince Charles, η Diana είχε περάσει πολλά. Όχι απαραίτητα δυσάρεστα συμβάντα, αλλά αξιοπρόσεκτα και άκρως ενδιαφέροντα! Πράγματα που πολύς κόσμος, δεν γνωρίζει μέχρι και σήμερα. Γι’ αυτό σ’τα αποκαλύπτουμε εμείς σήμερα!

#1. Ήθελε να γίνει μπαλαρίνα. Αν και δεν πέρασε στην ακαδημαϊκή σχολή που ήθελε, ήταν ταλαντούχα σαν αθλήτρια. Πέρα από καλή κολυμβήτρια, είχε σπουδάσει και μπαλέτο με το οποίο ήθελε να ασχοληθεί σε επαγγελματικό επίπεδο.

#2. Πήγε στο ίδιο σχολείο με την ηθοποιό. Tilda Swinton. Οι δυο τους φοίτησαν την ίδια χρονιά στο ιδιωτικό σχολείο West Heath.

#3. Ήταν δασκάλα στο δημοτικό. Αφού τελείωσε το σχολείο, η Diana ξεκίνησε να δουλεύει με παιδιά και τελικά έγινε δασκάλα στο δημοτικό Young England School. Ήταν η πρώτη γαλαζοαίματη η οποία είχε δουλειά πριν αρραβωνιαστεί.

#4. Η αδερφή της είχε σχέση με τον Prince Charles πριν από αυτή. Οπότε μπορείς να πεις ότι γνωρίστηκαν μέσω μιας… κοινής φίλης! Η Diana γνώρισε τον Charles το 1977, όσο έβγαινε με την μεγάλη της αδερφή. Ήταν το καλοκαίρι του 1980, όπου χώρισε μαζί της και έδειξε ενδιαφέρον στην Diana.

#5. Eίχε παράνομη σχέση με τον δάσκαλο της ιππασίας του γιού της. Ενώ ο Charles είχε σχέση με την Camilla Parker Bowles, εκείνη είχε σχέση με τον James Hewitt. Αρχικά, τον είχαν προσλάβει για να κάνει μαθήματα ιππασίας στην Diana, τον William και τον Harry. Οι δυο τους χώρισαν λίγο πριν το γαλαζοαίματο ζευγάρι αρραβωνιαστεί στα τέλη του ’80.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.