Skip to main content

CELEBS

O Jay-Z μιλάει (επιτέλους) για τον φημισμένο καυγά του με την Solange στο Met Gala

Μα, τι έγινε επιτέλους σε αυτό το ασανσέρ;



Πάνε 3 χρόνια από το φημισμένο συμβάν στο ασανσέρ του Met Gala, όπου η κάμερα απαθανάτισε την Solange Knowles να χτυπάει τον άντρα της αδερφής της Beyoncé, Jay-Z με την τσάντα της.

Όλος ο κόσμος έμεινε έκπληκτος όταν είδε το βίντεο, για το οποίο τον λόγο που οι δυο τους τσακώθηκαν, δεν γνωρίζουμε ακόμη. Οι εικασίες περί απιστίας του Jay-Z φάνηκε να είναι ο πιο πιθανός λόγος που η αδερφή της Queen Bey ξέσπασε στο ασανσέρ, παρόλα αυτά, κανένας από τους δύο σταρ δεν επιβεβαίωσε ή αναφέρθηκε ποτέ στο εν λόγω συμβάν.

Αυτό μέχρι και τώρα δηλαδή, αφού ο Jay-Z μετά από τόσο καιρό, αποφάσισε να μιλήσει για τον φημισμένο καυγά.

«Πάντα είχαμε πολύ καλή σχέση», δήλωσε ο ράπερ στον σταθμό Rap Radar. «Τσακώνομαι με τους αδερφούς μου και διαφωνώ μαζί τους, όλη μου την ζωή. Αυτά συμβαίνουν, έτσι είμαστε, και μπορεί τα πράγματα να φτάσουν σε άλλο επίπεδο καμιά φορά, αλλά δεν είναι κάτι. Είχαμε μόνο μια διαφωνία», συνέχισε. «Πριν και μετά από αυτό, ήμασταν μια χαρά. Είναι σαν αδερφή μου. Θα την προστατεύω. Αυτή είναι η αδερφή μου. Όχι η κουνιάδα μου. Η αδερφή μου.»

Όσον αφορά τις φήμες περί απιστίας, ο Jay-Z αναφέρθηκε σε αυτές στο πρόσφατο άλμπουμ του 4:44, αλλά και η ίδια η Beyoncé στο τελευταίο της άλμπουμ, Lemonade.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς