Skip to main content

CELEBS

Chris North: Δεν χωνεύει την Carrie Bradshow!

Υποδυόταν τον Mr. Big για χρόνια. Ποια είναι όμως η πραγματική γνώμη του για την τηλεοπτική Carrie;



 

O Chris North που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε (άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο)  μέσα από τον  τηλεοπτικό του ρόλο ως Mr. Big στο πολύ πετυχημένο Sex and the City, βρέθηκε πρόσφατα στην Αυστραλία ως κεντρικό πρόσωπο μιας μεγάλης διαφημιστικής καμπάνιας και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον ρόλο που σημάδεψε την καριέρα του. 

Με τις φήμες για κυκλοφορία της τρίτης ταινίας του Sex and the City να είναι αυτή την περίοδο πιο έντονες από ποτέ, ο North αποκάλυψε για πρώτη φορά πως όχι μόνο δεν του άρεσε ο τρόπος που η δημοφιλής σειρά παρουσίαζε την Νέα Υόρκη αλλά και πως δεν συμπαθούσε ιδιαίτερα την Carrie: «Η Νέα Υόρκη που παρουσίαζε το Sex and the City δεν είναι η Νέα Υόρκη που αγαπώ. Η πόλη αυτή είναι πιο μεγάλη και πιο ενδιαφέρουσα από όλη αυτή την λάμψη και την μόδα. Το Manhattan ήταν ένα ουράνιο τόξο τάξεων και εθνικοτήτων, αλλά όλο αυτό έφυγε. Είναι λες και η Νέα Υόρκη έγινε αυτή η φανταστική πόλη που παρουσίαζε και η σειρά, μια πόλη που προσωπικά μου φαίνεται πλέον βαρετή». Όσο για την Carrie ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Ο Big ήταν πάντα ειλικρινής, ποτέ δεν απίστησε. Η σχέση απλά δεν πήγαινε καλά και τελικά εκείνος παντρεύτηκε άλλη ενώ η Carrie συνέχισε… πόσους άντρες είχε; Ήταν τόσο πόρνη» είπε αστειευόμενος και εξήγησε πως «υπήρχε μια παρανόηση ότι η Carrie ήταν το θύμα ενώ δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Ήταν μια δυνατή, έξυπνη γυναίκα». Ο ηθοποιός υπερασπίστηκε και τον χαρακτήρα που υποδυόταν αλλά έδωσε και μια διαφορετική άποψη βλέποντας τη γυναικεία σειρά με αντρική ματιά: «o Big ήταν δυνατός επειδή είχε πολλά λεφτά και φαινομενικά είχε το πάνω χέρι στη σχέση, όμως συναισθηματικά ήταν ένα ράκος. Ή μάλλον, όχι, ήταν αυτός που ήταν. Αυτό που εξηγώ συνέχεια στους ανθρώπους είναι πως ποτέ δεν υποκρίθηκε ότι ήταν κάποιος άλλος. Η Carrie ήταν αυτή που υποκρινόταν ότι ήταν κάποιος άλλος».

Άουτς!

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.