Skip to main content

CELEBS

Ο Γιώργος Λιανός πιστεύει ότι η Ελένη Μενεγάκη του έφερε γούρι

Ο παρουσιαστής του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" μίλησε για τη νέα του δουλειά και το sms προς τη γνωστή παρουσιάστρια.



Διάφορα ονόματα είχαν ακουστεί για τον ρόλο του παρουσιαστή στο "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" αυτής της σεζόν, και έγιναν πολλές συσκέψεις στο ΣΚΑΪ για να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο. Ο ίδιος ο σταθμός του Φαλήρου, επιβεβαιώνει το ότι υπήρξαν αλεπάλληλα κάστινγκ. "Τελικά, καταλήξαμε" γράφει η επίσημη ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιήθηκε ότι τελικά, οικοδεσπότης του σόου θα είναι ο Γιώργος Λιανός! 

Ο ίδιος, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω", είπε σχετικά: "είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Είναι κάτι που προέκυψε μετά το τέλος της συνεργασίας με την Ελένη, προέκυψε ταχύτατα". Όπως πρόθεσε, έμαθε τέλη Αυγούστου ότι δε θα είναι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και το τάιμινγκ δεν ήταν καλό. Όμως, όλα πήγαν καλά!

Μάλιστα, έστειλε και sms στην γνωστή παρουσιάστρια, λέγοντας της ότι του φέρνει γούρι. "Ρε 'συ, ακόμα και στην αποχώρηση μου έφερες γούρι. Δηλαδή, να είσαι καλά", της έγραψε.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός