Skip to main content

CELEBS

H Selena Gomez υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της γνωστής σταρ και το συγκινητικό μήνυμα της κολλητής της, που της παρείχε το νεφρό.



Σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη της Selena Gomez, μέσα από το τελευταίο post που ανέβασε στο Instagram. Η ίδια υποβλήθηκε λοιπόν, σε μεταμόσχευση νεφρού, μια επέμβαση την οποία χρειάστηκε λόγω του ερυθηματωδή λύκου, μια σοβαρή ασθένεια από την οποία πάσχει χρόνια.

Η 25χρονη σταρ, με την βοήθεια της κολλητής της φίλης και ηθοποιού Francia Raisa, η οποία έδωσε το νεφρό στην Gomez, κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας της.

Και οι δυο κοπέλες είναι ευγνώμονες για την φιλία τους, και για την βοήθεια που παρείχε η Raisa στην Gomez, έκανε την σταρ να γράψει ένα αρκετά συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

«Πραγματικά, περιμένω να μοιραστώ μαζί σας το ταξίδι μου, μέσα από αυτούς τους τελευταίους μήνες, μιας και πάντα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας», αναφερόμενη στους φαν της. Όσον αφορά την Raisa, η Gomez αναφέρει: «Μου έδωσε το υπέρτατο δώρο και θυσιάστηκε για να μου δώσει το νεφρό της σε εμένα. Είμαι τρομερά ευλογημένη. Σε αγαπώ τόσο πολύ, αδερφή μου.»

https://www.instagram.com/p/BZBHr4Pg5Wd/

Αντίστοιχα και η Raisa, ανέβασε την ίδια φωτογραφία που ανέβασε και η Gomez (με τις δύο φίλες να κρατούν χέρια, όσο ήταν στο νοσοκομείο) και ευχαριστώντας την γνωστή τραγουδίστρια: «Είμαι πέρα από ευγνώμων που ο Θεός με εμπιστεύτηκε ώστε όχι μόνο για να σώσω μια ζωή, αλλά για να αλλάξει και την δική μου, καθ’ όλη αυτή την διαδικασία. Αυτό ήταν μέρος της ιστορίας μας και θα την μοιραστούμε όλη σύντομα, αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι αυτή δεν είναι η μόνη ιστορία.»

https://www.instagram.com/p/BZB5FS7DfBt/

Και οι δυο γυναίκες παραπέμπουν τον κόσμο να μπει στο site του Lupus Research Alliance, με σκοπό να ενημερώσουν το κοινό για την ασθένεια αυτή.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.