Skip to main content

CELEBS

Συντελεστής της σειράς “Narcos” βρέθηκε νεκρός στο Μεξικό

Ενώ έκανε ρεπεράζ για την 4η σεζόν της σειράς.



Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές που μιλάει για την ιστορία ενός από τους μεγαλύτερους εμπόρους ναρκωτικών, Pablo Escobar, είναι το “Narcos”.

Η επιτυχημένη σειρά του Netflix, έχει λάβει θριαμβευτικές κριτικές τα τελευταία χρόνια και έχει κάνει εκατομμύρια τηλεθεατές να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα, το ενδιαφέρον storyline της.

Μετά την επιτυχία των 3 πρώτων σεζόν λοιπόν, οι συντελεστές της σειράς, ξεκινούν από τώρα, τα γυρίσματα της επόμενης σεζόν. Η 4η σεζόν, η οποία θα έχει ως βασική πλοκή την πτώση του Escobar, έχει σκοπό να μεταφερθεί από την Κολομβία (που γυριζόταν ως τώρα η σειρά) στο Μεξικό.

Εκεί βρέθηκε και ο location manager της σειράς, Carlos Muñoz Portal, που έκανε ρεπεράζ (αναζήτηση χώρων για τα γυρίσματα της ταινίας) και του οποίου το ταξίδι δεν είχε αίσιο τέλος.

Νεκρός από σφαίρα, βρέθηκε στο αμάξι του ο Portal τελικά, με τις αρχές να μην έχουν πολλές πληροφορίες για το τι του συνέβη.

Πηγές του φιλικού κύκλου του Portal, αναφέρουν ότι μπορεί οι ντόπιοι να νόμιζαν ότι ο Portal συλλέγει πληροφορίες για την περιοχή στην οποία βρισκόταν, την περιοχή Temascalapa στο κεντρικό Μεξικό (η ίδια περιοχή που είχε γυριστεί και το Fast and the Furious).

 «Γνωρίζουμε για τον θάνατο του Carlos Muñoz Portal, έναν αξιοσέβαστο location manager, και θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς του. Ακόμη δεν γνωρίζουμε από τις αρχές το τι συνέβη και θα συνεχίσουμε να ερευνούμε τι έγινε», δήλωσε το Netflix.

Πάνω από 2,186 θανάτους στο Μεξικό, δηλώνει το Sky News, ότι έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα, περισσότεροι από τους οποίους έχουν γίνει λόγω των διαφωνιών μεταξύ των καρτέλ ναρκωτικών και πολέμων μεταξύ των συμμοριών.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

CELEBS

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή - Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Πρώτη είδηση το ατύχημα της διεθνούς Ελληνίδας

CELEBS

Σοφία Καρβέλα: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που παρέμεινα ζωντανή»

Η συγκινητική εξομολόγηση της κόρης της Άννας Βίσση για την αποτοξίνωσή της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;