Skip to main content

CELEBS

Φανή Χαλκιά: «Δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από τη μητρότητα»

Η Ολυμπιονίκης μίλησε για το πως βιώνει το ταξίδι της στη μητρότητα.



Τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Φανή Χαλκιά, και μίλησε για αυτή την αλλαγή στη ζωή της, στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή Happy Day.

Όπως είπε, όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος - λίγες εβδομάδες μετά την αρχή της σχέσης της με τον Λούη Καραμάνο, πανικοβλήθηκε. Όμως ήταν κάτι που θεωρητικά ήθελε. "Νομίζω προκύπτει με τον άνθρωπο" πρόσθεσε. Σημείωσε ότι ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον σύντροφό της, παρά το ότι τον ήξερα χρόνια πριν. "Είναι ιδανικός σύντροφος, μπαμπάς, φίλος" σημείωσε. 

Στην εγκυμοσύνη της, έχει πάρει 15-16 κιλά, και δεν είχε προβλήματα. Έχει άγχος αλλά αντιμετωπίζει τα θέματα μέρα με τη μέρα, και έτσι δε σκέφτεται τόσο το πως θα είναι το "μετά" το μαιευτήριο, αλλά τη διαδικασία της γέννας προς το παρόν. 

Νιώθει ευτυχισμένη και πλήρης και όχι δε μπορεί να συγκρίνει αυτή την ευτυχία με τα μετάλλια. "Είναι διαφορετικά πράγματα. Θεωρώ ότι δε συγκρίνεται με μετάλλια ή με δόξες άλλου τύπου. Δε νομίζω ότι υπάρδχει κάτι μεγαλύτερο από το να δημιουργήσεις και να κάνεις έναν άνθρωπο σωστό σε μια κοινωνία" σημείωσε.

Με έναν πόνο!  

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.