Skip to main content

CELEBS

Julian Cadablancas: Ο τραγουδιστής των Strokes μιλάει για πρώτη φορά για τον εθισμό του στο αλκοόλ!

«Ήμουν 5 χρόνια μεθυσμένος»...



 

Ο πρώτος δίσκος του με το καινούργιο του συγκρότημα τους The Voidz κυκλοφόρησε αυτή τη βδομάδα και με αυτή την ευκαιρία ο Julian Casablancas που δίνει τη μια συνέντευξη μετά την άλλη μίλησε και για το πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπισε για αρκετά χρόνια. 

«Ίσως και να έδειχνα γοητευτικός στη φάση που δεν είχα προλάβει να γίνει ακόμα τελείως λιώμα. Όταν πίνεις σκέφτεσαι πως είσαι γενναίος και τρελός και μπορείς να το κάνεις.Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι πάσχεις από κοινωνική φοβία και δεν μπορείς να βγεις έξω στον κόσμο και να μιλήσεις χωρίς να έχεις ανάγκη κάποιο ψεύτικο και επίκτητο είδος αυτοπεποίθησης. Θεωρείς πως εκείνη την ώρα καταπίνεις κάτι σαν τον όρο της αλήθειας ενώ αυτό που καταπίνεις στην πραγματικότητα είναι ο ορός της μαλακίας». Και το ξέσπασμα συνεχίστηκε «Ήμουν μονίμως μεθυσμένος για περίπου 5 χρόνια. Πολλές φορές ξυπνούσα το πρωί και το πρώτο πράγμα που έπινα ήταν βότκα. Αφού σταμάτησα να πίνω μου πήρε πάρα πολύ καιρό να συνέλθω εντελώς, ακόμα και τώρα δεν νιώθω πως είμαι εδώ 100%. »

Αφού ο Julian έκλεισε το κεφάλαιο «Αλκοολισμός» έπιασε το κεφάλαιο «Strokes» και δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι το να παίζει πια παλιά κομμάτια του γκρουπ είναι κάτι που δεν τον συγκινεί καθόλου σκοπεύει να συναντηθεί τον Ιανουάριο με τους υπόλοιπους για να δουλέψουν πάνω σε νέο υλικό. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου