Skip to main content

CELEBS

Mια Targaryen στην Μύκονο

Η Emilia Clarke κάνει διακοπές στην χώρα μας!



Όλοι σκεφτήκαμε πόσο τέλειο θα ήταν να είχε φτάσει η…. Daenerys Targaryen με τους δράκους της, στην Ελλάδα. Αλλά μιας και η γυναίκα που την ενσαρκώνει, είναι μια απλή θνητή, τότε θα αρκεστούμε απλά στο γεγονός, ότι επισκέφθηκε την χώρα μας, η οποία της αρέσει τόσο πολύ!

Η Emilia Clarke λοιπόν, από το Game of Thrones, ζει τους δικούς της… μύθους στο νησί των ανέμων! Η γνωστή ηθοποιός είναι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Μύκονο και τα περνάει χάρμα!

Τα νέα μάθαμε από την σελίδα της στο Instagram, απ’ όπου η… «Μητέρα των Δράκων», ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το hashtag #greciangoodnesstomaketheheartroar!

https://www.instagram.com/p/BZ8ikvlFxfD/

«Έτσι πρέπει να μοιάζει η ευτυχία», έγραψε στο caption της φωτογραφίας στην οποία ποζάρει με θέα την θάλασσα, πάνω σε ένα σκάφος και «φορώντας» το γνωστό, ολόγλυκο χαμόγελό της!

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός