Skip to main content

CELEBS

Δεν θα δεις σύντομα φωτογραφίες των παιδιών του Ashton Kutcher και της Mila Kunis

Κρατούν χαμηλό προφίλ για τα παιδιά τους.



Ο Ashton Kutcher και η σύζυγός του Mila Kunis παίζει να είναι και από τα λίγα ζευγάρια του Χόλυγουντ που δεν έχουν καμία διάθεση να «κερδίσουν» λίγα λεπτά δημοσιότητας, μοιράζοντας φωτογραφίες των παιδιών τους.

Οπότε, μην περιμένεις να δεις σύντομα στα social media, φωτογραφίες της κόρης τους Wyatt Isabelle και του γιού τους Dimitri Portwood!

Ο πατέρας των δύο παιδιών αποκάλυψε πρόσφατα, ότι έχει επιλέξει να κρατήσει τα παιδιά του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Έχουμε ‘κλειστά’ τα προφίλ μας στα social media και μοιραζόμαστε μόνο posts με τις οικογένειές μας, ώστε να μπορούν οι παππούδες και οι γιαγιάδες να βλέπουν τα παιδιά», δήλωσε ο Kutcher σε συνέντευξή του.

«Αλλά δεν μοιραζόμαστε φωτογραφίες των παιδιών μας δημόσια, γιατί πιστεύουμε ότι αυτό είναι προσωπική επιλογή», συνεχίζει. «Η γυναίκα μου και εγώ έχουμε επιλέξει μια καριέρα λόγω της οποίας βρισκόμαστε στην επικαιρότητα, αλλά τα παιδιά μου, δεν το έχουν επιλέξει και θεωρώ ότι έχουν το δικαίωμα να το κάνουν από μόνα τους.

Ο ίδιος πάντως, φαίνεται να απολαμβάνει πολύ αυτό τον ρόλο του πατέρα, μιας και «τα παιδιά μου, μου δίνουν ενέργεια», όταν εκείνος νιώθει κουρασμένος από την δουλειά.

Παρόλα αυτά, προσπαθεί πολύ να κοιμάται καλά, αλλά δεν τα καταφέρνει πάντα.

«Επιβάλλεται να έχω τουλάχιστον 7 ώρες ύπνου, μέχρι και 8 αν μπορώ, αλλά έχω μωρά στο σπίτι, οπότε δεν λειτουργεί αυτό πάντα!»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.