Skip to main content

CELEBS

Το Παναθηναϊκό Στάδιο έγινε ροζ

Η στιγμή της φωταγώγησης ανακοινώθηκε από την Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder,  Ελένη Μενεγάκη.



Σε σύμβολο ελπίδας μετατράπηκε χτες βράδυ το Παναθηναϊκό Στάδιο, καθώς έγινε ροζ, συμμετέχοντας στο  Παγκόσμιο Πρόγραμμα Φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων-οροσήμων ανά τον κόσμο στο πλαίσιο της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού των Estee Lauder Companies. 

Στην εκδήλωση φωταγώγησης βρεθήκαμε εμείς, και  πλήθος κόσμου που είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά την εντυπωσιακή αυτή στιγή. Ανάμεσα τους, καλλιτέχνες και εκπρόσωποι όλων των μέσων, που τίμησαν με την παρουσία τους την φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση.  
 

stadio1.jpg
 

Η κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής και κύριος Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης, χειρουργός μαστού, Πρόεδρος και Ιδρυτής της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ», τόνισαν για άλλη μία φορά την σημαντικότητα της πρόληψης  και της έγκαιρης διάγνωσης και ευχαρίστησαν από καρδιάς τον κόσμο για την υποστήριξη στον σκοπό της Εκστρατείας.  

Η στιγμή της φωταγώγησης ανακοινώθηκε από την Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder, κυρία Ελένη Μενεγάκη, ενώ η εντυπωσιακή φωταγώγηση του μνημείου έγινε υπο την μουσική που συνέθεσε ο κύριος Δημήτρης Κοντόπουλος ειδικά για τον σκοπό αυτό.

Μοναδική βραδιά, ισχυρό μήνυμα. 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.