Skip to main content

CELEBS

H Carla Bruni έρχεται στην Αθήνα για δύο μοναδικές συναυλίες στο Παλλάς

Το θρυλικό μοντέλο και πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, αποδεικνύει ότι υπάρχει ακόμα μία πλευρά του εαυτού της που δεν έχουμε γνωρίσει ακόμη



Ίσως κανείς όταν ακούει το όνομα της, να μην του έρχεται στο μυαλό η λέξη «τραγουδοποιός». Παρόλα αυτά, η πανέμορφη Carla Bruni έχει βαλθεί να μας αλλάξει την γνώμη που έχουμε για εκείνη και, να μας βοηθήσει να δούμε μια διαφορετική πλευρά της προσωπικότητάς της.

Όντας ίσως από τις πιο πολυσυζητημένες πρώην Πρώτες Κυρίες της Γαλλίας και, έχοντας φυσικά μία από τις πιο αξιοπρόσεκτες καριέρες στον χώρο της Μόδας, σαν ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα που άνθισαν το ’90, η Carla Bruni, αποδεικνύει ότι έχει κι άλλα πράγματα να δώσει.

Ξεκινάει λοιπόν, την παγκόσμια μουσική της περιοδεία επιλέγοντας για πρώτο σταθμό την Ελλάδα. Η Carla έρχεται στην Αθήνα την Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Οκτωβρίου, δίνοντας – για πρώτη φορά - δύο συναυλίες στο Παλλάς  με... «γαλλικό αέρα»!

Σαν λάτρης της ελληνικού πολιτισμού, δεν είναι τυχαίο που η ίδια αποφάσισε να κάνει την πρεμιέρα της μουσικής δουλειάς της με το «French Touch», στην χώρα μας. Αμέσως μετά θα εμφανιστεί στην Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία αλλά και Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τη Νότια Αμερική.

«French Touch» είναι λοιπόν, ο τίτλος του νέου της άλμπουμ που κυκλοφορεί τον Οκτώβριο και περιέχει μια συλλογή διασκευή γνωστών τραγουδιών στα αγγλικά, που την παραγωγή τους έχει κάνει ο θρυλικός παραγωγός, συνθέτης και μουσικός, David Foster.

«Είμαι 49 ετών. Είναι θέμα γούστου. Μου αρέσουν τα κλασικά τραγούδια, μουσική που μπορώ να ακούσω και στο μετρό», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της.

Το πρώτο single, του CD της «French Touch» είναι το «Enjoy the Silence», το κλασικό τραγούδι των Depeche Mode του 1990. Η Carla Bruni, από την πλευρά της, περιγράφει αυτά τα τραγούδια «όπως θα τα ακούγαμε ένα ήσυχο βράδυ, μερικές γλυκές στιγμές.  Αυτό είναι το όνειρό μου. Πως οι άνθρωποι θα ακούσουν τη μουσική μου όταν χαλαρώνουν και ερωτεύονται.»

carla_ingrecce_pallas_01.jpg

Στη συναυλία, η Carla Bruni θα ερμηνεύσει τραγούδια κυρίως από το νέο της άλμπουμ, αλλά και παλαιότερες επιτυχίες της. Την συνοδεύουν 4 μουσικοί σολίστες οι: Taofik Farah – κιθάρα, Cyril Barbessol - πλήκτρα, Nicolas Didier – κρουστά, JohanneMathaly – τσέλο.

Η Carla Bruni γράφει και ερμηνεύει τραγούδια από το 1997, με το πρώτο της άλμπουμ «Quelqu'unm'adit» (Someone Told Me), το οποίο κυκλοφόρησε το 2002. Έκτοτε έχει τρεις ακόμη επιτυχημένες κυκλοφορίες, που πούλησαν  πάνω από 3 εκατομμύρια άλμπουμ , το «No Promises» το 2007 στο οποίο είχε μελοποιήσει αγγλικά ποιήματα, το «Commesi de rienn'etait» το 2008 και το «Little French Songs» το 2013.

«Δεν θα γίνω ποτέ σαν την Adele προφανώς. Αλλά νιώθω πιο ασφαλής με την φωνή μου τώρα», αναφέρει σχετικά με τις επιδόσεις της.

Δες τα δύο videos των τραγουδιών από το «French Touch» που θα ερμηνεύσει στην Αθήνα:

https://youtu.be/pm3bPZ6W5fw

https://youtu.be/5yxicnQrqE4

Σημείωση: Το άλμπουμ της Carla Bruni αλλά και εισιτήρια της συναυλίας μπορείς να βρεις στο Public, αλλά και στο www.public.gr.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

CELEBS

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή - Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Πρώτη είδηση το ατύχημα της διεθνούς Ελληνίδας

CELEBS

Σοφία Καρβέλα: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που παρέμεινα ζωντανή»

Η συγκινητική εξομολόγηση της κόρης της Άννας Βίσση για την αποτοξίνωσή της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;