Skip to main content

CELEBS

«Βρήκε τον άνθρωπο του»!

Η Julia Roberts σχολιάζει τον γάμο του κολλητού της George Clooney και του στέλνει μια γλυκιά ευχή...



Η Julia Roberts και ο George Clooney είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα ήταν ο ένας δίπλα στον άλλον, από τις πρεμιέρες μέχρι τις διακοπές και από τις χαρές μέχρι και τις λύπες. 

Και μπορεί η διάσημη ηθοποιός να μην κατάφερε να ταξιδέψει μέχρι τη Βενετία για το χαρμόσυνο γεγονός λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων όμως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της πως έχει μιλήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο με το φιλαράκι της και ξέρει από πρώτο χέρι τις λεπτομέρειες της τελετής και το πόσο ωραία τα πέρασαν όλοι στην Ιταλία. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με την απόφαση του George να παντρευτεί η Julia απάντησε απλά και κατηγορηματικά: «Βρήκε τον άνθρωπο του»!

Εκτός όμως από την παραπάνω παραδοχή η πρωταγωνίστρια του Notting Hill έστειλε και μια γλυκιά ευχή στο νιόπαντρο ζευγάρι. Δημόσια γιατί ιδιωτικά φανταζόμαστε πως θα έχει δώσει πολλές: «Τους εύχομαι να ζήσουν έναν ευτυχισμένο γάμο για πολλά-πολλά χρόνια. Το ξέρω πως θα συμβεί». Για να το λέει η Julia πράγματι κάτι θα ξέρει.

Όσο για την γνώμη της για την Amal και για το αν εγκρίνει την επιλογή του κολλητού της η διάσημο ηθοποιός είπε: «Είναι όμορφη και έξυπνη. Και τον κάνει χαρούμενο. Κι αυτό μου φτάνει».

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.