Skip to main content

CELEBS

Beyonce - Jay Z: Aνανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους!

Μίλησε κανείς για χωρισμό;



 

Η αλήθεια είναι πως για αρκετό καιρό κόντεψαν να μας τρελάνουνε. Μετά τα πράγματα, εντελώς ξαφνικά, ηρέμησαν και τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για τσακωμούς και διαζύγια ως δια μαγείας σταμάτησαν. 

Και μπορεί κανείς να μην έμαθε τελικά γιατί ακριβώς η αδελφή της Beyonce πλάκωσε στο ξύλο τον Jay - Z μέσα σε εκείνο το ασανσέρ αλλά ούτε κι αν τα όσο ειπώθηκαν και γράφτηκαν σχετικά με τον  υποτιθέμενο χωρισμό τους ήταν προσεκτικά σκηνοθετημένα από τους ίδιους (όπως ισχυρίστηκε πριν λίγο καιρό ο πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας), αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε το ζευγάρι είναι πιο δεμένο και πιο ερωτευμένο από ποτέ. 

Σύμφωνα λοιπόν με άνθρωπο του στενού τους περιβάλλοντος το ζευγάρι ανανέωσε τους γαμήλιους όρκους του το διάστημα που έκανε διακοπές στο Παρίσι και ετοιμάζεται να αγοράσει στην Πόλη του Φωτός ένα καινούργιο σπίτι στις όχθες του Σηκουάνα για τους μήνες του χρόνου που θα βρίσκεται στην γαλλική πρωτεύουσα την οποία αγαπά ιδιαίτερα. 

Η ίδια πηγή αναφέρει πως το ζευγάρι πράγματι αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα αλλά ότι δούλεψε σκληρά πάνω στη σχέση του καταφέρνοντας να τα ξεπεράσει. Είναι όντως αυτό ή τώρα που ξ περιοδεία τελείωσε δεν χρειάζεται πια να το παίζουν εν δυνάμει χωρισμένοι...;

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

CELEBS

Ο Έλον Μασκ έκανε σχόλιο στο Twitter/X για την Ελένη Τσολάκη!

«Ένας υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

CELEBS

Έλενα Τοπαλίδου: Εντυπωσίασε με τον χορό της σε επίδειξη μόδας

Η σύζυγός του Νίκου Κουρή φορούσε ένα κίτρινο μάξι φόρεμα

Προτεινόμενα

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;