Skip to main content

CELEBS

Kate Winslet: «Ο Woody Allen είναι κατά βάθος γυναίκα»

Οι δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού εξόργισαν τη θετή κόρη του σκηνοθέτη.



Μετά από τις άπειρες δηλώσεις περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων, που έχουν γίνει στον χώρο του κινηματογράφου, η Kate Winslet, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Woody Allen, Wonder Wheel, έρχεται να κάνει δηλώσεις που εξόργισαν τη θετή κόρη του,  Dylan Farrow. 

Η Winslet δήλωσε σχετικά: «Νομίζω ότι σε κάποιο επίπεδο ο Γούντι είναι γυναίκα», και συνέχισε: «Νομίζω ότι έχει μια ιδιαίτερα καλή σχέση με τη θηλυκή πλευρά του. Κατανοεί τους θηλυκούς χαρακτήρες που δημιουργεί εξαιρετικά καλά στη μεγάλη οθόνη. Οι θηλυκοί χαρακτήρες στις ταινίες του είναι πάντα τόσο πλούσιοι, έχουν υπόσταση στην οθόνη και ειλικρινείς για τον τρόπο που αισθάνονται. Ο Woody Allen ξέρει απλά πώς να γράψει διάλογο για να επικοινωνήσει τη γυναικεία φύση».

Αμέσως μετά την δήλωσή αυτή της Winslet, η κόρη του σκηνοθέτη, Dylan Farrow, που εδώ και χρόνια τον έχει καταγγείλει ανοιχτά για σεξουαλική επίθεση εις βάρος της όταν εκείνη ήταν μικρό κορίτσι, είπε τα εξής:

«Γιατί ο Woody Allen δεν έχει την τύχη του Harvey Weinstein και άλλων αρπακτικών που εξοστρακίστηκαν από το Hollywood, ενώ ο Allen εξασφάλισε μια συμφωνία διανομής πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με την Amazon, που υπέγραψε το πρώην στέλεχος της Amazon Studios, Roy Price προτού τον παύσουν από τα καθήκοντα του μετά από καταγγελίες σεξουαλικών παραπτωμάτων;»

Όπως επισημαίνει η Farrow, πολλοί επαγγελματίες στο Hollywood είναι «παράξενα σιωπηλοί ή μπερδεμένοι» σχετικά με τους ισχυρισμούς εναντίον του πατριού της, ακόμη και μετά των καταιγισμό των δηλώσεων και κατηγοριών που έχουν γίνει κατά άλλων ανδρών για σεξουαλική παρενόχληση. «Είμαι βέβαιη ότι υπάρχουν λόγοι για αυτό» σημείωσε.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

Προτεινόμενα

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή