Skip to main content

CELEBS

Η Δήμητρα Φραντζή απαντάει στις φήμες για σχέση με τον Γιώργο Κατσινόπουλο

Η παίκτρια που την Πέμπτη αποχώρησε από το Nomads, δε μασάει τα λόγια της…



Εκτός Nomads βρέθηκε την Πέμπτη η Δήμητρα Φραντζή, καθώς δε κατάφερε να νικήσει στη μονομαχία την Αποστολία Ζώη.

Έτσι, εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στη βίλα μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Εκεί θα πηγαίνουν όλοι οι παίκτες που αποχωρούν μέχρι τον τελικό! Στις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του Νomads μίλησε Φιλιππινέζικα και είπε ότι δε μετανιώνει στιγμή, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που την κράτησε ως τώρα.

Αλλά πέρα από αυτά… μίλησε και για άλλα, αυτή τη φορά στην εκπομπή Πρω1νό. Η όμορφη γυμνάστρια, σχολίασε χωρίς υπεκφυγές, τις φήμες που κυκλοφορούν για σχέση της με τον Γιώργο Κατσινόπουλο.

Είπε συγκεκριμένα ότι γνωρίστηκαν στο γραφείο της γιατρού του παιχνιδιού, και από την πρώτη στιγμή ένιωσαν χημεία μεταξύ τους. «Μέσα στο παιχνίδι επικοινωνούσαμε πιο πολύ με τα μάτια, πράγμα που είναι σπάνιο να το βρεις με έναν άνθρωπο» συνέχισε ενώ πρόσθεσε ότι έχουν ίδιο τρόπο σκέψης, καθώς και ότι της άρεσε πολύ ο σεβασμός που είχε απέναντι στις γυναίκες. «Δεν ένιωσα ποτέ να με κοιτάζει πρόστυχα, να με κοιτάζει περίεργα… ήταν συνέχεια προστατευτικός με εμάς» σημείωσε.

Στις συνεχείς ερωτήσεις του πάνελ για το τι θα γίνει βγαίνοντας από το παιχνίδι, χαμογελούσε και τόνισε ότι στο μυαλό της ίδιας και του Γιώργου Κατσινόπουλου υπήρχε ότι ήταν σε ένα παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, «αυτό που έχουμε είναι μια σχέση ειλικρινή, σεβασμού και θαυμασμού» σημείωσε. «Ας βγούμε με το καλό από το παιχνίδι και θα τα δούμε όλα» σχολίασε, ενώ όταν η Φαίη Σκορδά έλεγε ότι είναι λογικό μια σχέση να πρέπει αν εκτυλιχθεί σε πραγματικές συνθήκες και όχι σε αυτές ενός τηλεριάλιτι, η Δήμητρη Φραντζή συμφωνούσε ξεκάθαρα.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.