Skip to main content

CELEBS

O λόγος που θα φορέσουν μαύρα οι σταρ στις φετινές Χρυσές Σφαίρες

Το σημαντικό μήνυμα που θέλουν να περάσουν οι γυναίκες του Χόλυγουντ.



Ήταν μια δύσκολη χρονιά (ή μάλλον δύσκολα χρόνια) για τις γυναίκες του Χόλυγουντ. Πολλές γυναίκες και παραγωγοί της showbiz έχουν βρει το θάρρος να μιλήσουν για την σεξουαλική παρενόχληση που έχουν δεχτεί, όλα αυτά τα χρόνια που εργάζονται στην βιομηχανία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Όλες αυτές οι γυναίκες λοιπόν, συσπειρώνονται και δημιουργούν ένα κίνημα για να περάσουν ένα πολύ σημαντικό και δυνατό μήνυμα στον κόσμο.

Στις φετινές Χρυσές Σφαίρες λοιπόν, που θα προβληθούν στις 7 Ιανουαρίου, πολλές από τις σταρ και γυναίκες που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, θα φορέσουν μαύρα, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για όλες αυτές τις σεξουαλικές επιθέσεις που γίνονται στον χώρο της showbiz.

Οι γυναίκες αυτές λοιπόν, θα φορέσουν αυτό το χρώμα ως ένδειξη αλληλεγγύης, αλλά και με σκοπό να σταματήσουν όλη αυτή την κατάσταση που συμβαίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια στο Χόλυγουντ.

Αυτή δεν είναι η μόνη μορφή διαμαρτυρίας που συμβαίνει σε τελετή βραβείων. Χθες, για την ακρίβεια, ανακοινώθηκε από τους υπευθύνους των SAG Awards, ότι τα φετινά βραβεία θα περιλαμβάνουν μόνο γυναίκες παρουσιάστριες, ως ένδειξη στήριξης σε όλες τις γυναίκες που βρήκαν το θάρρος και μίλησαν για τα θλιβερά αυτά συμβάντα.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο