Skip to main content

CELEBS

Sarah Jessica Parker: Πως αποχαιρέτησε τον Oscar de la Renta;

Το συγκινητικό αντίο της ηθοποιού και φίλης του διάσημου σχεδιαστή...



 

Η Sarah Jessica Parker είχε ντυθεί πολλές φορές με δημιουργίες του Oscar de la Renta. Πέρα όμως από τον θαυμασμό της για την δουλειά του ως σχεδιαστή ανάμεσα τους είχε δημιουργηθεί και μια πολύ στενή φιλία, με τον Οscar να την αποκαλεί συχνά «η μούσα  μου».

Η διάσημη ηθοποιός που δεν έκανε πολλά σχόλια μετά τον θάνατο του καλού της φίλου επέλεξε να του πει ένα δημόσιο αντίο με μια συγκινητική επιστολή που έστειλε στο Hollywood Reporter. Σε αυτή η Sarah Jessica κάνει ένα ταξίδι στον χρόνο νοσταλγώντας την πρώτη της γνωριμία μαζί του, την συνεργασία τους και μιλώντας για την ξεχωριστή του θέση τον χώρο της μόδας. Ανάμεσα σε πολλά τρυφερά λόγια η πρωταγωνίστρια του Sex and the city έγραψε:

Για τo πώς γνωρίστηκαν: «Δεν θυμάμαι ακριβώς την πρώτη φορά που τον είδα. Θυμάμαι όμως το πρώτο φόρεμα που μου «δάνεισε»: Ήταν το look 67 από τη συλλογή Άνοιξη 2000. Μου είχε ζητηθεί να παρευρεθώ σε ένα event για το Sex and the city».

Για το δικό του φόρεμα που φόρεσε στο περσινό Met Gala: «Eκείνη τη νύχτα ήθελα να πω «ευχαριστώ» και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη δουλειά του και για την προσωπική σχέση που μου επέτρεψε να έχω μαζί του». 

Για τον θάνατό του: «Η απουσία του θα σημάνει μια τεράστια αλλαγή. Υπάρχουν πολλοί τρομερά ταλαντούχοι σχεδιαστές, ανερχόμενοι και φτασμένοι, αλλά εκείνος ήταν πραγματικά μοναδικός και αφήνει ένα τεράστιο κενό».  

Δες την χαρακτηριστική σκηνή του Sex and the city με το διάσημο ροζ φόρεμα που χάρισε ο γνωστός σχεδιαστής στην τηλεοπτική Carrie Brawdshaw κάνοντας κλικ εδώ.

oscar-de-la-renta-and-sarah-jessica-parker-1363296673.jpg

sjp-met-gala.png

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ